Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop intel pentium 4 2.20GHz 256MB ram

Darkang33l

Postări Recomandate

Buna seara am o problema cu un laptop intel pentium 4 2.20GHz 256MB ram lam primit de la cineva este mai vechi dar merge,el a avut sistem de operare win xp si ma-m gandit sai fac o reinstalare am sters toate fisierele din el si iam dat sa se reinstaleze , la jumate de procesa se stinge si imi da o eroare.Ce pot sa fac ,am incercat sa pun si linux si nu merge nimica to erori imi da.Uni ditre voi veti spune ca is rami devina dar eu spun cum a putut acela de unde am primit eu laptopul sa il reinsaleze?Orice sfat este bine primit.Multumesc

Modificat de Madalina: pune un nume mai sugestiv pe viitor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• Darkang33l

2

• stefan94stefan

1

• ComponentePc

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Am un laptop........marca...... nu, model ......nu,poza cu eroarea care va apare pe display ...... nu.Noi de unde sa stim de unde vine problema la acest laptop, daca dvs nu dati toate datele despre acest laptop?Este mai multe situati in acest caz,1. memoria ram defecta,2. procesorul sau placa de baza cu temperaturi prea mari,3. cd-ul cu win.....zgariat sau murdar etc.............Asteptam mai multe informatii !!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări