stefanstudio Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 intentionez sa imi fac un laser disco insa nu am gazit nimic despre partea electronica ce controleaza motoarele pas cu pas am vazut ca sunt 2 motoare ce au fiecare cate o oglinda unul reflecta raza stanga dreapta iar altul sus jos ele nu fac o rotatie completa ..cam atat stiu ...alte ideii?? scheme pareri ?? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 am facut topicul in graba iar daca nu e la categoria corecta rog un moderator sa modifice Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Uite un proiect numai bun pentru inceput:viewtopic.php?f=205&t=60638 Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 multumesc dar nu am vazut nici o poza nici un video dar am inteles ca se folosesc pic si habar nam cum se programeaza (dar nici nu am cautat nimic despre asa ceva ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 A fost o problema cu forumul si acum cateva luni au disparut toate atasamentele. Era un montaj destul de simplu dar de efect. Doua motoare de curent continuu aveau lipite pe ele oglinzi. Imi pare rau ca nu mai sunt atasamentele, n-am verificat. Vorbeste cu autorul subiectului, poate vrea sa le publice iar.Motoarele pas cu pas nu sunt cele mai bune pentru ca au pasii prea mari, proiectat pe un perete se vede totul in salturi sau zimtat.P.S. Dupa ce am scris randurile de mai sus m-am uitat in acel subiect si in pagina a 2-a vad ca este un link catre un film cu LASER-ul in actiune. Pentru restul vorbeste cu autorul acelui subiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum