Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

new project laser disco

stefanstudio

Postări Recomandate

intentionez sa imi fac un laser disco insa nu am gazit nimic despre partea electronica ce controleaza motoarele pas cu pas am vazut ca sunt 2 motoare ce au fiecare cate o oglinda unul reflecta raza stanga dreapta iar altul sus jos ele nu fac o rotatie completa ..cam atat stiu ...alte ideii?? scheme pareri ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanstudio

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

A fost o problema cu forumul si acum cateva luni au disparut toate atasamentele. Era un montaj destul de simplu dar de efect. Doua motoare de curent continuu aveau lipite pe ele oglinzi. Imi pare rau ca nu mai sunt atasamentele, n-am verificat. Vorbeste cu autorul subiectului, poate vrea sa le publice iar.Motoarele pas cu pas nu sunt cele mai bune pentru ca au pasii prea mari, proiectat pe un perete se vede totul in salturi sau zimtat.P.S. Dupa ce am scris randurile de mai sus m-am uitat in acel subiect si in pagina a 2-a vad ca este un link catre un film cu LASER-ul in actiune. Pentru restul vorbeste cu autorul acelui subiect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări