Vizitator razzvan16 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Buna ziua! In primul rand as vrea sami cer scuze dinainte pentru posibilele greseli ce as putea sa le fac! Am cateva intrebari pentru elctronistii mai experimentati! Am cautat zile intregi un site unde pot gasi un motor cc niste acumulatori si niste generatoare si nu am gasit nimic folositor! Vreau sa ma interesez, sa vad ce gasesc pe piata pentru conversia unui automobil de la motorul cu ardere interna la cel electric! Am o idee, stiu cemi trebuie dar nu stiu ce gasesc pe piata! In functie de ce gasesc vreau sami concretizez proiectul! Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Cauta un electrocar dezafectat pe la vreo firma ce a avut in dotare asa ceva (prin gari era plin de ele). De acolo poti lua grupul diferential + motor. Daca te pricepi la mecanica si are cine sa-ti faca o pereche de pinioane, poti schimba raportul transmisiei. Variantele Balkancar se alimentau cu tensiune de pina la 80V din doua baterii a cite 20 de elemente fiecare. Banuiesc ca nu ai de gind sa utilizezi "bateria" originala - are intre 1100 si 1800kg in functie de tipul bacurilor utilizate. Link spre comentariu
Vizitator boughy Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 www.e-acumulatori.ro este un site special dedicat pentru tine. Sigur gasesti tot ce cauti. Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Nu sunt neaparat in masura sa te ajut dar as vrea sa stiu ce putere ai nevoie sa dezvolte motorul tau, daca ai vreo restrictie privind curentul maxim pe cabluri, care ar fi regimul de exploatare si ce autonomie ai nevoie pe acumulatori.Trebuie vazut in primul rand daca e bine sa te orientezi spre curent alternativ sau sa ramai in curent continuu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum