Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu buteaza de pe hdd

ciresel27

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciresel27

8

• iod2

4

• FLORIN IORDACHE

3

• ComponentePc

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

mda..acum sunt sigur 100% ca problema e de la sloturile de ram. spun asta pt ca am probat cu 4 placute de ram diferite(ram care s de 400mhz,exact cat cere producatorul placii de baza) si am aceleasi erori si anume:pe oricare din 2 sloturi daca pun ram(oricare din cele 4 pe care le am) .mi apare eroarea de mai sus pe ecran albastru.daca pun pe oricare din celelalte 2 sloturi ram,calc nu buteaza deloc hdd-practic nu si termina de facut chekingul de bios(de asta aparea liniuta aia sus)problema se pune acum :este vreun controler ceva care gestioneaza acele 4 sloturi de ram?tare ma tem ca trebuie sa arunci placa..Multumesc tutror celor care m au ajutat in acesta problema...este extraordinar sa vrei sa te implici chiar si cu un sfat in problema unui necunoscut!

Link spre comentariu
Vizitator mvandrei

Nu te mai chinui, ai BADuri pe HDD.Te pot ajuta daca esti din Bucuresti, vii cu HDDul, il lasi 24-72 ore depinde cat de mult e afectat si ti-l repar :).Daca nu vrei la mine sau nu esti din Bucuresti, mergi la orice service IT si spune-le ca ai BADuri pe HDD si nu mai intra in windows.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări