FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Va salut ! Ce win..... aveti sp2 sau sp 3 ?Cate placute de ram aveti una sau doua?Asteptam ! Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Eu tot cred ca e memoria RAM sau slotul placii de baza. In Bios selectati Default Setings, apoi asigurati-va ca aveti o memorie RAM compatibila cu procesorul (la aceeasi frecventa de lucru), de maxim 1 GB. Aveti aici ceva util: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms841511.aspx . Este vorba de Windows 2000 dar Windows XP il are ca baza. Link spre comentariu
ciresel27 Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 mda..acum sunt sigur 100% ca problema e de la sloturile de ram. spun asta pt ca am probat cu 4 placute de ram diferite(ram care s de 400mhz,exact cat cere producatorul placii de baza) si am aceleasi erori si anume:pe oricare din 2 sloturi daca pun ram(oricare din cele 4 pe care le am) .mi apare eroarea de mai sus pe ecran albastru.daca pun pe oricare din celelalte 2 sloturi ram,calc nu buteaza deloc hdd-practic nu si termina de facut chekingul de bios(de asta aparea liniuta aia sus)problema se pune acum :este vreun controler ceva care gestioneaza acele 4 sloturi de ram?tare ma tem ca trebuie sa arunci placa..Multumesc tutror celor care m au ajutat in acesta problema...este extraordinar sa vrei sa te implici chiar si cu un sfat in problema unui necunoscut! Link spre comentariu
Vizitator mvandrei Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Nu te mai chinui, ai BADuri pe HDD.Te pot ajuta daca esti din Bucuresti, vii cu HDDul, il lasi 24-72 ore depinde cat de mult e afectat si ti-l repar .Daca nu vrei la mine sau nu esti din Bucuresti, mergi la orice service IT si spune-le ca ai BADuri pe HDD si nu mai intra in windows. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum