yo7but Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Salut, am un fisier cu extensia "prn" si as dori sa-l tiparesc. Am o imprimanta cu laser conectata pe USB iar fisierul este poza unui circuit imprimat. Am incercat cu comanda din DOS (acea cu copy ... prn:) dar nu pleaca imprimanta. Cum as putea tipari acest fisier ?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Încercaţi următoarea linie de comandă :COPY /B [filename.prn] \\[Computer Name]\[shared Printer Name],cea folosită de dvs. este pentru portul paralel şi din acest motiv nufuncţionează la o imprimantă USB. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 yo7but poti atasa .prn-ul aici (sau pe privat) sau poate iti facem un .pdf cu el.Numai bine. Link spre comentariu
yo7but Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Buna dimineata,Ar fi bine transformarea lui in PDF asa ca atasez fisierul respectiv. L-am arhivat deoarece nu-mi permite atasarea de fisiere cu extensia PRN. Astept rezultatul.Multumesc. aprspcb.zip Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Initial am crezut ca e mai usor sa "printez" .prn-ul asta al tau dar a reusit sa-mi dea de lucru. Am mai printat .prn-uri rezultate din fisiere .doc sau .jpg dar asta a fost cel mai ciudat.Bafta la construit. aprspcb.zip Link spre comentariu
yo7but Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Multumesc mult pentru ajutor, daca pentru tine au fost probleme cu tiparirea nu mai intreb cum ai facut, oricum sper ca asta sa fie ultimul fisier cu extensia PRN de care am nevoie.Toate bune, 73's. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum