Vizitator Timofte Silviu Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Are cineva schema amplificatorului AS2050 multumesc anticipat :?: Link spre comentariu
titro Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 O am eu. Da-mi o adresa de mail si o scanez si ti-o trimit. Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 o am si eu, o pusesem pe niq.dap.ro/diverse.htm Link spre comentariu
Vizitator Timofte Silviu Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 Merci mult de tot niq_roraman dator O ZI BUNA NUMAI BINE :lol: Link spre comentariu
Vizitator Timofte Silviu Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 In legatura cu schema amplificatorului AS2050 daca puteti sa ma ajutati [email protected] Va multumesc mult Multa sanatate Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 ti-am trimis-o pe mail da' este si pe pagina de am indicat-o eu, mai pe scurt adresa e: niq.dap.ro/AS2050.jpgca nu inteleg alt sens al cererii tale :oops: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum