Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ceas bios

Vizitator vally_09

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• rimache

2

• adicontakt

1

• raizenkohakus

1

Top autori în acest subiect

bateria ii buna ca am probat-o.

Va salut ! Va intreb si eu cum ati probat aceasta bateria,ati pus bateria la alt pc-u?Eu asi zice ca sa incercati cu o baterie noua.Succes !!!
Link spre comentariu
Vizitator vally_09

bateria ii buna ca am probat-o.

Va salut ! Va intreb si eu cum ati probat aceasta bateria,ati pus bateria la alt pc-u?Eu asi zice ca sa incercati cu o baterie noua.Succes !!!
pana acum nu am avut probleme cu bateria.Azi am scos-o ca sa probez o telecomanda si cand am pus-o la loc si am dat drumu la pc era resetata ora.
Link spre comentariu

Daca vreti ca sa stiti daca este bateria in stare perfecta,atunci luati in aparat de masurat si masurati bateria ca trebuie ca sa aiba minim 3v.Succes !!!

Link spre comentariu
Vizitator vally_09

Daca vreti ca sa stiti daca este bateria in stare perfecta,atunci luati in aparat de masurat si masurati bateria ca trebuie ca sa aiba minim 3v.Succes !!!

dar bateria nu se incarca in timpul functionarii pc-ului?
Link spre comentariu

dar bateria nu se incarca in timpul functionarii pc-ului?

NuuuuuCumparati o baterie noua si puneti-o la pc-u si vedeti daca se rezolva problema,pentru ca o baterie nu costa o avere,este doar 2 sau 3 lei.Mult Succes!
Link spre comentariu

Asa-i ca ai scos/pus bateria cu calculatorul oprit dar sursa alimentata la retea? :da Daca raspunsul este "da" atunci verifica diodele din jurul bateriei.Daca raspunsul este "nu" atunci verifica bateria si contactele ei de pe MB.

Link spre comentariu

Eu asi zice ca sa incercati ca sa intrati in bios si sa-i setati ora si data,iar dupaia sa-i salvati setarile facute.Dupa toate acestea il lasati sa plece pc-ul normal,iar dupa aceia il opriti de tot pc-ul, il scoateti si din priza si dupa 3-4-5 min ii dati drumul din nou la pc-u.Daca se pastreaza ora si data atunci este rezolvata problema,daca nu se pastreaza setarile facute,atunci inseama ca aveti probleme cu bateria.Multa bafta !!!

Link spre comentariu
Vizitator vally_09

Eu asi zice ca sa incercati ca sa intrati in bios si sa-i setati ora si data,iar dupaia sa-i salvati setarile facute.Dupa toate acestea il lasati sa plece pc-ul normal,iar dupa aceia il opriti de tot pc-ul, il scoateti si din priza si dupa 3-4-5 min ii dati drumul din nou la pc-u.Daca se pastreaza ora si data atunci este rezolvata problema,daca nu se pastreaza setarile facute,atunci inseama ca aveti probleme cu bateria.Multa bafta !!!

am rezolvat.problema era faptul ca eu am facut setarile la ora si data din windows,si nu din bios :sparge:.multumesc mult :aplauze
Link spre comentariu

am rezolvat.problema era faptul ca eu am facut setarile la ora si data din windows,si nu din bios :sparge:.multumesc mult :aplauze

Da merge si din win......dar merge si din bios ca sa setati ora si data. :da Bravo !!! :aplauze :101
Link spre comentariu

Tare faza, ar trebui mutat la bancuri.:85 In concluzie, lui @vally_09 nu-i arata ora corect pentru ca nu fixase ceasul!!! :crazy: @FLORIN IORDACHE jos palaria! Se cunoaste experienta de forumist. Nu m-as fi gandit la "defectul" asta.Si din partea mea pentru @vally_09:

Bravo !!! :aplauze :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări