Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificari telefon mobil

Vizitator blackhex666

Postări Recomandate

Vizitator blackhex666

Am nevoie sa modifc un/niste telefoane mobil intrun bug audi??ceva pareri ceva ajutor ?Am cautat peste tot numai ca nu am gasit foarte multe detalii despre subiect.Ideea e ca vr sa fie mic si bun.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

:rzb Bond...James Bond! Cam asta ar fi... am cautat de curiozitate pe gogu; textul este luat din prezentarea unui produs oarecare cu aceasta destinatie: "Audio BugsAudio bugs are audio surveillance devices that can be placed in a room, on a person, and left behind to work as covert transmitters or bugging devices. Audio bugs do not always look like bugging transmitters built onto a miniature pc board with an antenna. Our audio bugs are offered in disguised versions in order to limit their accidental discovery should one be noticed. Because of the need for secrecy, covert transmitters and other bugging devices upon first glance may resemble a calculator, tv remote control, or cigarette lighter. That way, no one would suspect that the true nature of those objects were actually bugging devices used for monitoring conversations."
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări