Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema sosete (talpici) incalzite

glide

Postări Recomandate

Păi de ce să nu-i permiți să se îndoaie ? Că dacă e vorba de încălzit pantofii sau cizmele, nu poți merge cu ele având tălpi rigide, că nu sunt saboți  :rade:

Siliconul acela termorezistent ar fi bun, dar mai bun ar fi un adeziv termoconductor acolo, ar conduce mai bine căldura fiind și elastic în același timp.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ombladon2002

6

• morocanosul

5

• mikella

4

• bumsound

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am uitat sa spun ca nu vine pe toata talpa,ci doar in partea din fata a piciorului (eventual mai pun cateva rezistente si pentru restul piciorului),deci oricum de acolo pot sa il indoi,si rezistentele alea s-ar rupe daca nu le pun intre 2 bucati de tabla de Al.

Link spre comentariu

E o variantă, dar mai bine ai face cu fir de nichelină cum a făcut colegul ferry câteva postări mai în urmă, e flexibil și lavabil. 

Link spre comentariu

Deja am inceput sa fac asa,oricum nu asta este o problema.O problema mai mare ar fi sursa de alimentare,am gasit acum la cineva o baterie de laptop 11,1V 4000mAh cu 40 Lei,mai trebuie doar sa-i fac incarcatorul...Voi ceilalti ce sursa de alimentare ati folosit?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Revin cu un update.

Am facut un incarcator li-ion 3S care incarca cu 3A (1A fiecare celula),am facut un acumulator 3S 5P 6000mAh.

Rezistentele se incalzesc undeva pe la 50*.

Problema cea mai mare este ca nu stiu unde sa pun acumulatorul,el cantareste in jur de 700g,daca aveti ceva idei,spuneti-mi.

Si am o intrebare,cum se comporta acumulatorii li-ion la temperaturi scazute?

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Fain si constructiv topic!

Tocmai mi-a adus aminte cand eram prin clasa a zecea si mi-am pus leduri rosii in spate la adidasi cu fire trase pe cracul blugilor si bateria-n buzunar!

:rade:

Link spre comentariu

Totusi,solutia cea mai practica si economica pe termen lung,este sa cumperi o pereche de incaltari de calitate,cu talpa groasa unde sa incapa niste ciorapi mai grosi! :aplauze  Investitia initiala(in incaltaminte),este mare,(200>500 roni?),dar scapi de multe complicatii! :da  Oricum ati observat ca "iarna e CA vara"! :qetrwe Schimbarile climatice globale,vor face sa fie tot mai putin nevoie de echipament de ...eschimos!(beneficiezi de reducere factura la incalzire!) :57  Nepotii...nepotilor vostri vor umbla in slapi si vor vedea zapada si ursi polari doar in documentare,de pe vremea "cand era bunicul tanar"! :ras:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator marian1500

Branțurile mele au 15.5 ohmi si consuma aproximativ 300 ma.functioneaza cu 3 acumulatori 1.2v fiecare.nu mai retin ce firma le a fabricat.Am postat aici sa fie ca punct de reper pt cei care vor sa si faca asa ceva..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări