validae Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 Păi de ce să nu-i permiți să se îndoaie ? Că dacă e vorba de încălzit pantofii sau cizmele, nu poți merge cu ele având tălpi rigide, că nu sunt saboți Siliconul acela termorezistent ar fi bun, dar mai bun ar fi un adeziv termoconductor acolo, ar conduce mai bine căldura fiind și elastic în același timp. Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 Am uitat sa spun ca nu vine pe toata talpa,ci doar in partea din fata a piciorului (eventual mai pun cateva rezistente si pentru restul piciorului),deci oricum de acolo pot sa il indoi,si rezistentele alea s-ar rupe daca nu le pun intre 2 bucati de tabla de Al. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 E o variantă, dar mai bine ai face cu fir de nichelină cum a făcut colegul ferry câteva postări mai în urmă, e flexibil și lavabil. Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Deja am inceput sa fac asa,oricum nu asta este o problema.O problema mai mare ar fi sursa de alimentare,am gasit acum la cineva o baterie de laptop 11,1V 4000mAh cu 40 Lei,mai trebuie doar sa-i fac incarcatorul...Voi ceilalti ce sursa de alimentare ati folosit? Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Revin cu un update. Am facut un incarcator li-ion 3S care incarca cu 3A (1A fiecare celula),am facut un acumulator 3S 5P 6000mAh. Rezistentele se incalzesc undeva pe la 50*. Problema cea mai mare este ca nu stiu unde sa pun acumulatorul,el cantareste in jur de 700g,daca aveti ceva idei,spuneti-mi. Si am o intrebare,cum se comporta acumulatorii li-ion la temperaturi scazute? Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mai prost decât la temperatura ”camerei” ( toate tipurile de baterii se comportă în general prost la frig) . Cât de prost , nu știu să spun . Depinde de acumulator și de temperatură . http://batteryuniversity.com/learn/article/discharging_at_high_and_low_temperatures Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Oricum o sa o tin foarte aproape de piele,dar nu stiu exact unde... Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Undeva pe pulpa ca sa-i poti smulge usor si arunca in caz de probleme. Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Totusi nu cred ca o sa apara probleme la un curent de descarcare asa mic... Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Oricum o sa o tin foarte aproape de piele,dar nu stiu exact unde... Intro borseta la brau,ai ocazia sa dai on/off cand vrei! E mai comod de purtat! Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Fain si constructiv topic! Tocmai mi-a adus aminte cand eram prin clasa a zecea si mi-am pus leduri rosii in spate la adidasi cu fire trase pe cracul blugilor si bateria-n buzunar! Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Totusi,solutia cea mai practica si economica pe termen lung,este sa cumperi o pereche de incaltari de calitate,cu talpa groasa unde sa incapa niste ciorapi mai grosi! Investitia initiala(in incaltaminte),este mare,(200>500 roni?),dar scapi de multe complicatii! Oricum ati observat ca "iarna e CA vara"! Schimbarile climatice globale,vor face sa fie tot mai putin nevoie de echipament de ...eschimos!(beneficiezi de reducere factura la incalzire!) Nepotii...nepotilor vostri vor umbla in slapi si vor vedea zapada si ursi polari doar in documentare,de pe vremea "cand era bunicul tanar"! Link spre comentariu
eugenbt Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 astazi am vazut la Lidl branturi incalzite. in jur de 30 lei. nu le-am cumparat, nu stiu cum functioneaza. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Totusi,ar trebui sa le cumperi!! De ce? Pentru ca la 30 lei,vezi cat de eficiente sunt,dupa aceea te mai gandesti cu ce COSTURI poti face TU ceva mai "SUPER"...eficient! Link spre comentariu
Vizitator marian1500 Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Branțurile mele au 15.5 ohmi si consuma aproximativ 300 ma.functioneaza cu 3 acumulatori 1.2v fiecare.nu mai retin ce firma le a fabricat.Am postat aici sa fie ca punct de reper pt cei care vor sa si faca asa ceva.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum