MishuL Postat Martie 9, 2006 Autor Partajează Postat Martie 9, 2006 Ia d'aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 26197&st=0 N-am mai apucat asta-seara sa umblu in TV ca am umblat intr-o magazie la serv. sa scot atashul. Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 domneeee esti tare.si cum arata acu?numa un neamtz lipsea acolo :tonqe: Link spre comentariu
MishuL Postat Martie 10, 2006 Autor Partajează Postat Martie 10, 2006 Pai nu te-ai uitat pe toate paginile topicului? Acum e roshie cu aripile shi cutiile laterale negre. Din pacate a trebuit sa stric in 2-3 locuri vopseaua ca avea niste suduri pe cadru (moshul a mers numai cu atashul shi a fortzat), shi a trebuit sa le polizez la fatsa tzevii ca altfel te resping aia cand mergi la identificare (eu n-am shtiut asta cand am vopsit). Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 super!!dar cind ma gindesc cita "bibileala" presupune...pasiunea asta e boala grea :smt001 felicitari Link spre comentariu
MishuL Postat Martie 10, 2006 Autor Partajează Postat Martie 10, 2006 E infinit mai usor de facut o motocicleta decat o mashina. Uite eu o am de 6 luni shi e practic gata, umblat pana la ultimul shurubel. La o mashina, in timpul asta, doar carapacea POATE apuci sa o faci (lucrand asha, in timpul liber, nu sustzinut). Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 eu am o mazda626.batrina tare...dar sint asa multumit de ea incit as vrea sa-i fac niste modificari,sa fie mai fatzoasa.ideea e ca in tirgu asta ,unde stau acu, nu gasesti un omuletz caruia sa-i dau bani pt. asta :goodman: cei care stiu nu vor,cei care vor nu pot...am dus-o la un mosh dupa ce am avut o "aventura" si mi-a stricat toata fata la eaam sa pun niste poze Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 fuck.nu pot pune nimic.mai astept poate-si revine Link spre comentariu
baza Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 L-ai reparat, mihaiachi?daca nu, da-mi un pm si poate te ajut eu intr-un week-end...baza Link spre comentariu
MishuL Postat Martie 29, 2006 Autor Partajează Postat Martie 29, 2006 A dat caldurica, ma ocup deocamdata de motoare-tractoare :yawinkle: W/e-ul asta ma duc la moshie, dar daca pe 10 aprilie ai chef esti invitatul meu! :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum