Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips sasiu 2B- sfaturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

11

• mircea626

10

• baza

1

Top autori în acest subiect

Pai nu te-ai uitat pe toate paginile topicului? Acum e roshie cu aripile shi cutiile laterale negre. Din pacate a trebuit sa stric in 2-3 locuri vopseaua ca avea niste suduri pe cadru (moshul a mers numai cu atashul shi a fortzat), shi a trebuit sa le polizez la fatsa tzevii ca altfel te resping aia cand mergi la identificare (eu n-am shtiut asta cand am vopsit).

Link spre comentariu

E infinit mai usor de facut o motocicleta decat o mashina. Uite eu o am de 6 luni shi e practic gata, umblat pana la ultimul shurubel. La o mashina, in timpul asta, doar carapacea POATE apuci sa o faci (lucrand asha, in timpul liber, nu sustzinut).

Link spre comentariu

eu am o mazda626.batrina tare...dar sint asa multumit de ea incit as vrea sa-i fac niste modificari,sa fie mai fatzoasa.ideea e ca in tirgu asta ,unde stau acu, nu gasesti un omuletz caruia sa-i dau bani pt. asta :goodman: cei care stiu nu vor,cei care vor nu pot...am dus-o la un mosh dupa ce am avut o "aventura" si mi-a stricat toata fata la eaam sa pun niste poze

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări