cnc_step Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Se supara cineva daca pui un link sa ma duca la Andrei?Am cautat cu google dar nu l-am gasit pe Andrei.Abunda site-urile cu Sf. Andrei http://www.planet-cnc.com/ Link spre comentariu
znecula Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Merci mincof.M-am luminat Link spre comentariu
cnc_step Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Merci mincof.M-am luminat Si cum ti se pare? Link spre comentariu
Vizitator Tigertiki Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Salutare,Sunt in dilema acuma si timpul se scurge, oricum am mai cerut o opinie de la cineva care le are pe amandoua. Cel de pe planet e simpatic si este mai ieftin, in schimb USB-CNC este folosit deja de mai multe firme pentru routerele lor pe care le comercializeaza. Mi-e frica sa nu cumpar un "Betamax"... Ce ziceti de driverele digitale: AM882 Leadshine Digital 20-80VDC 0,1 - 8,2A, am vazut pe ebay la $105+15. Au viteza mai mare si motoarele nu se mai incalzesc. Trebuie sa ma apuc sa fac un tabel sa vad ce si de unde. Mi a sosit primul obiect comandat pentru acest proiect, niste tuburi pentru lichidul de racire (nu pentru spindel) din Hong Kong. Ce fel de pompe se folosesc si de unde ? Deocamdata atat, o sa comand acum o menghina si paralele din SUA.StimaTT Link spre comentariu
znecula Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Merci mincof.M-am luminat Si cum ti se pare?Am prin sertare si pic4550 si 2550.Mai spre sarbatori cand o sa ma dea timpul liber afara din casa poate apuc sa fac ceva in sensul asta.Stima. Link spre comentariu
Vizitator Tigertiki Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Si cum ti se pare?Am prin sertare si pic4550 si 2550.Mai spre sarbatori cand o sa ma dea timpul liber afara din casa poate apuc sa fac ceva in sensul asta.Stima.Ce este pic 4550 sau 2550 ?Salutare Link spre comentariu
znecula Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Si cum ti se pare? Am prin sertare si pic4550 si 2550. Mai spre sarbatori cand o sa ma dea timpul liber afara din casa poate apuc sa fac ceva in sensul asta. Stima. Ce este pic 4550 sau 2550 ? Salutare Microcontrolere PIC18F4550 si PIC18F2550 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum