Vizitator moshu18 Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 As vrea sa stiu daca se poate concepe asa ceva si cat ar costa: De exemplu un ceas programabil sau timer cum ii spune. Va mentionez ca nu am cunostinte despre electronica deloc, nici macar elementare. Cum va spuneam vreau sa fac un ceas electronic care sa fie conectat la alte 12 butoane reprezentand lunile anului deci cu 12 setari diferite , de exemplu , pentru ianuarie,februarie,etc si cand apas butonul de februarie, de exemplu, sa imi actioneze un motoras cand am ajuns in luna respectiva. Deci pe scurt un releu de timp care sa fie conectat la cel central sa imi si afiseze perioada ramasa de actionare a motorasului deci:zilele , orele si minutele ramase, apoi sa actioneze motorasul. Va multumesc si va rog sa nu radeti ca nu m-am exprimat corect Modificat de Madalina Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 As vrea sa stiu daca se poate concepe asa ceva si cat ar costa:De exemplu un un ceas programabil sau timer cu ii spune, va mentionez ca nu am cunostinte despre electronica deloc, adica nici macar elementare. Cum va spuneam un ceas electronic ca sa fie conectat la alte 12 butoane reprezentand lunile anului deci cu 12 setari diferite de exemplu ianuarie,februarie,etc si cand apas butonul de februarie de exemplu sa imi actioneze un motoras cand am ajuns in luna respectiva. Deci pe scurt un releu de timp care conectat la cel central sa imi si afiseze perioada ramasa de actionare a motorasului deci:zilele , orele si minutele ramase, apoi sa actioneze motorasul.Va multumesc si va rog sa nu radeti ca nu m-am exprimat corectVrei cam multe de la un ceas, care il lasa bateria in scurt timp. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Am citit de doua ori si n-am inteles nimic.Mai bine spune cu cuvintele tale, ce vrei sa faci? Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Cred ca vrea ca in anumite zile, ore si minute ale anului, un motoras sa faca ceva anume icon_axe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum