Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas programabil

Vizitator moshu18

Postări Recomandate

Vizitator moshu18

As vrea sa stiu daca se poate concepe asa ceva si cat ar costa:

De exemplu un ceas programabil sau timer cum ii spune. Va mentionez ca nu am cunostinte despre electronica deloc, nici macar elementare. Cum va spuneam vreau sa fac un ceas electronic care sa fie conectat la alte 12 butoane reprezentand lunile anului deci cu 12 setari diferite , de exemplu , pentru ianuarie,februarie,etc si cand apas butonul de februarie, de exemplu, sa imi actioneze un motoras cand am ajuns in luna respectiva. Deci pe scurt un releu de timp care sa fie conectat la cel central sa imi si afiseze perioada ramasa de actionare a motorasului deci:zilele , orele si minutele ramase, apoi sa actioneze motorasul.

Va multumesc si va rog sa nu radeti ca nu m-am exprimat corect

Modificat de Madalina

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kuchta Petru

1

• ComponentePc

1

Top autori în acest subiect

As vrea sa stiu daca se poate concepe asa ceva si cat ar costa:De exemplu un un ceas programabil sau timer cu ii spune, va mentionez ca nu am cunostinte despre electronica deloc, adica nici macar elementare. Cum va spuneam un ceas electronic ca sa fie conectat la alte 12 butoane reprezentand lunile anului deci cu 12 setari diferite de exemplu ianuarie,februarie,etc si cand apas butonul de februarie de exemplu sa imi actioneze un motoras cand am ajuns in luna respectiva. Deci pe scurt un releu de timp care conectat la cel central sa imi si afiseze perioada ramasa de actionare a motorasului deci:zilele , orele si minutele ramase, apoi sa actioneze motorasul.Va multumesc si va rog sa nu radeti ca nu m-am exprimat corect

Vrei cam multe de la un ceas, care il lasa bateria in scurt timp.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări