Vizitator flocaneata Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 am o unitate destul de performanta cu o placa video ati hd5750 de1gb cu ddr5 cu procesorul de la amd nu varianta chinezeasca problema e ca monitorul are 75de hertzi si in timpul unui joc desi unitatea suporta orice la very high monitoru nu ,nu se misca in reluare pur si simplu apar niste lini verticale aproape insesizabile.....sa aibe unitatea ceva sau sa incerc sa fac rost de un monitor CRT cu un refresh mai mare de 120 de exemplupana la urma ce e mai bun un CRT cu 120de hertzi sau un LCD cum e asta al meu pentru ca cele cu refresh mare sunt foarte scumpe Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Eu la 60 Hz nu am problema ta.O problema frecventa la placile ATI AMD sunt liniile orizontale care apar cateodata, sunt tare enervante si nu prea ai ce sa le faci. Incearca sa activezi/dezactivezi Vsync Sau/Si sa setezi refresh rate-ul in joc 60 sau 75. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum