Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump tv platinium sasiu ptzm03

adamelectronics

Postări Recomandate

va rog ajutati-ma cu un dump ptr platinium procesor st92195b5b1/pej mem 24c04 sasiu este ptzm03 am incercat cu un dump la acelasi tip de sasiu dar echipat cu alt proc dar nu am culori multumesc spor la munca

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adamelectronics

3

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Sigur lipsa culorii este din dump?poate am dump voi vedea maine la atelier pana atunci verificati quartzul junglei e ventual puneti in serie cu quartul un trimer de 22pF si reglati din el poate apare si culoarea.

Link spre comentariu

Sigur lipsa culorii este din dump?poate am dump voi vedea maine la atelier pana atunci verificati quartzul junglei e ventual puneti in serie cu quartul un trimer de 22pF si reglati din el poate apare si culoarea.

am schimbat si qartul si jungla nici o schimbare as crede ca exista undeva in dump activare sistem culoare deoarece undeva pe un prog banui in secam da sa apara ceva tip culoare multumesc astept dump
Link spre comentariu

Uite ca am gasit dumpul.Sper sa ajute.

multumesc d-le dan ptr dump culorile tot nu au aparut am schimbat qarturile am iseriat trimer de 22pf tot nu apar culorile vreo alta idee?stv schimbat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări