Vizitator mozzo Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Buna, sunt nou pe forum si in domeniu si am niste intrebari daca putetzi sa ma ajutati cu ceva Am un difuzor de bass emphaser ex12t3 si vreau sa`i schimb incinta... am pus o poza cu subwooferul meu din masina si vreau sa`i fac o incinta mai mica pe care o sa o montez in coltul portbagajului..Intrebarea este urmatoarea: eu am difuzorul montat cu magnetul afara din cutie deci incinta difuzorului este portbagajul...Daca il montez tot asa dar intr`o cutie mai mica are ceva? adica,conteaza volumul incintei pe care vine difuzorul prins,conteaza daca e seald sau bass reflex?...sper ca am exlicat destul de corect incat sa inteleaga cineva ...ms frumos Modificat de Madalina: Alege un nume mai sugestiv data viitoare Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Sa stii ca totusi incinta aceea are la baze niste calcule. Nu e facuta la voia intamplarii. Link spre comentariu
Vizitator mozzo Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 da stiu ca orice cutie e calculata bine......dar din cat am inteles eu,atat timp cat intorci difuzorul invers(adica cu magnetul afara) incinta aia conteaza prea putin pt ca incinta difuzorului o sa fie portbagajul....asta ma intereseaza pe mine,daca e adevarat ce am auzit,vreau sa fiu 100% sigur ca asa e.Nu vreau sa ma apuc de treaba si sa nu stiu ce fac...Ms Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 da stiu ca orice cutie e calculata bine......dar din cat am inteles eu,atat timp cat intorci difuzorul invers(adica cu magnetul afara) incinta aia conteaza prea putin pt ca incinta difuzorului o sa fie portbagajul....asta ma intereseaza pe mine,daca e adevarat ce am auzit,vreau sa fiu 100% sigur ca asa e.Nu vreau sa ma apuc de treaba si sa nu stiu ce fac...MsNu-ti este suficient o cutiuta, vrei un butoi?. Atunci o sa se auda ca dintr-un butoi. Link spre comentariu
Vizitator mozzo Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 da stiu ca orice cutie e calculata bine......dar din cat am inteles eu,atat timp cat intorci difuzorul invers(adica cu magnetul afara) incinta aia conteaza prea putin pt ca incinta difuzorului o sa fie portbagajul....asta ma intereseaza pe mine,daca e adevarat ce am auzit,vreau sa fiu 100% sigur ca asa e.Nu vreau sa ma apuc de treaba si sa nu stiu ce fac...MsNu-ti este suficient o cutiuta, vrei un butoi?. Atunci o sa se auda ca dintr-un butoi. )) nu vreau un butoi...ideea e ca vreau o cutie mai mica..in manualul difuzorului scrie ca pt incinta seald trebuie 32 l si pt bass reflex trebuie 65 de l....Dar intrebarea mea e alta..Eu am intrebat daca conteaza cum montez difuzorul in cutie, adica daca montez difuzorul cu magnetul afara mai conteaza daca cutia e seald sau bass reflex sau mai trebuie tinut cont de volumul cutiei?atat timp cat incinta o sa fie portbagajul si nu cutia pe care vine prins difuzorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum