Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nelamurire Intrari MACH3

Vizitator bdrotaru

Postări Recomandate

Vizitator bdrotaru

Am o problema legata de intrari la Mach3.Am un senzor de inaltime (THC) la o masina de debitat cu plasma care emite 4 semnale:Torch UpTorch DownTorch ON (Dat de un senzor capacitiv care apreciaza distanta optima de taiere)Probe (Atingerea tablei)Acum... In functie de starea in care se gaseste axa z se emite un semnal corespunzator pinilor atribuiti in MACH3 si care pentru Starea Activa este de 15Vdc iar pentru Pasiv este de aprox 3,2VDC undeva pe la 100mAPartea proasta este ca MACH nu-mi citeste starea intrarilor cu toate ca am incercat atat conexiunea directa la portul paralel cat si prin intermediul unei placi optoizolate. Initial am crezut ca e portul ars insa am verificat intrarile din MACH3 cu autodetect atat direct cat si prin intermediul BOB-uluiPoate cineva sa-mi spuna din ce cauza nu-mi vede MACH3 semnalul de la THC?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări