Vizitator Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Cam asa iese, nu am o camera si am fotografiat cu tel. mobilAtentie la tipul lacului, poate ataca tonerul si iese ca naiba.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Off topic: Observ ca aniversam 100 topicuri, pentru cel cu nr 101 propun sa dam un premiu onorific. :yawinkle: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 5, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2006 Ce observa unii :weedman: . O bere pentru topicul 101, dar sa nu fie facut de dragul de a face un topic.PS: Berea o beau eu un cinstea celui care posteaza :supz: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 Cum ti se pare panoul frontal? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 8, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2006 Minunat. Voi posta si eu cutia mea, cand va fi gata. In momentul asta dau gauri pentru pot., CV, scala si instrument. Sper sa iasa cel putin fenomenal, daca nu piramidal :smt003 . PS: Mi-au murit laudatorii :weedman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2006 Sa ma dau si eu mare cu cutia mea :supz: . Mai am de montat comutatorul de benzi, reductorul pentru CV (am unul dintr-un Versatester) si inca niste comutatoare mici. Si de finisat. PS: Posturile care contin critici vor fi sterse :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 Cum se prinde capacul de deasupra? Butonul de acord vine sub scala? Cum ai de gand sa vopsesti? Am gasit pe aici, pe forum, un *.pdf despre eloxarea - anodizarea aluminiului, si mi s-a parut un procedeu accesibil. Cand o sa am timp in vara asta incerc si dau de stire. Edit : stie cineva o sursa de unde se pot procura demultiplicatoare cu bile?[/b] Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 Pentru @nanopico:Capacul de deasupra se prinde in suruburi M3 (nu sunt date gaurile acum). Suruburule care se vad sunt provizorii, vor fi unele cu cap ingropat. Butonul de scala vine exact sub scala. Nu am dat gaura pentru ca nu am demontat inca mecanismul de pe Versatester ca sa ii iau cotele. Mai trebuie sa vad si ce buton pun la comutator (am unul pe calit pe care vreau sa-l folosesc, dar nu merg butoanele alea "hoate" pe care le am in rest. Cat despre vopsire, cred ca o lustruiesc, o inscriptionez cum ai facut tu si o lacuiesc. Iar mecanismele alea cu bile... poate gasim un strungar.@sorteh:Sticla aia de Bergenbier era de fapt cu apa :snakeman: . Parol! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 niste suruburi marfa cu cap ingropat si cu imbus key.VREAU SI EU!!!! Dau o :happy1: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 :drinkers: :weedman: :smt003 M3 :partyman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2006 Saru'mana, sorteh! Voi scrie pe cutie, in dreptul surubelelor, numele tau :smt003 .Azi am reusit sa demontez reductorul ala de pe versatester. Are un raport de aprox. 3:1. Cu ce mai are si variabilul cred ca ma voi plictisi pana ajung in celalalt cap al scalei. Maine sper sa-l montez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2006 Partajează Postat Iulie 27, 2006 Poate reusesc sa-l conving pe sorteh sa vina la Simpozion in 8-10 septembrie si sa vezi atunci :partyman: :smt007 .... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 30, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2006 Are cineva disponibila schema de cablare a lui A412? Aia cu legaturile intre module. A mea nu se vede f. clar si am oaresce dubii.Multumesc. Link spre comentariu
nikos Postat Iulie 30, 2006 Partajează Postat Iulie 30, 2006 lasa-mi o adresa de mail...aici vad ca nu o pot posta... Link spre comentariu
SirRoger Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Are cineva de vanzare un A412 sau documentatia completa a acestuia?Sunt incepator si am nevoie de un transceiver pentru a incepe activitatea.Multumesc, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum