Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A412

Postări Recomandate

Minunat. Voi posta si eu cutia mea, cand va fi gata. In momentul asta dau gauri pentru pot., CV, scala si instrument. Sper sa iasa cel putin fenomenal, daca nu piramidal :smt003 . PS: Mi-au murit laudatorii :weedman:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sa ma dau si eu mare cu cutia mea :supz: . Mai am de montat comutatorul de benzi, reductorul pentru CV (am unul dintr-un Versatester) si inca niste comutatoare mici. Si de finisat.

Posted Image

PS: Posturile care contin critici vor fi sterse :smt003

Link spre comentariu

Cum se prinde capacul de deasupra? Butonul de acord vine sub scala?

Cum ai de gand sa vopsesti? Am gasit pe aici, pe forum, un *.pdf despre eloxarea - anodizarea aluminiului, si mi s-a parut un procedeu accesibil.

Cand o sa am timp in vara asta incerc si dau de stire.

Edit : stie cineva o sursa de unde se pot procura demultiplicatoare cu bile?[/b]

Link spre comentariu

Pentru @nanopico:Capacul de deasupra se prinde in suruburi M3 (nu sunt date gaurile acum). Suruburule care se vad sunt provizorii, vor fi unele cu cap ingropat. Butonul de scala vine exact sub scala. Nu am dat gaura pentru ca nu am demontat inca mecanismul de pe Versatester ca sa ii iau cotele. Mai trebuie sa vad si ce buton pun la comutator (am unul pe calit pe care vreau sa-l folosesc, dar nu merg butoanele alea "hoate" pe care le am in rest. Cat despre vopsire, cred ca o lustruiesc, o inscriptionez cum ai facut tu si o lacuiesc. Iar mecanismele alea cu bile... poate gasim un strungar.@sorteh:Sticla aia de Bergenbier era de fapt cu apa :snakeman: . Parol!

Link spre comentariu

Saru'mana, sorteh! Voi scrie pe cutie, in dreptul surubelelor, numele tau :smt003 .Azi am reusit sa demontez reductorul ala de pe versatester. Are un raport de aprox. 3:1. Cu ce mai are si variabilul cred ca ma voi plictisi pana ajung in celalalt cap al scalei. Maine sper sa-l montez.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări