Vizitator attila67 Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Buna ziua!Am nevoie de schema televizorului Sport 233.Daca ma poate ajuta cineva as fi foarte fericit.Cu mii de multumiri,Attila Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Este vorba de sportul AN romanesc? Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Buna ziua!Am nevoie de schema televizorului Sport 233.Nu am...Sport 232, vrei? Link spre comentariu
Vizitator attila67 Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Buna seara!Pt.domnul Dan:intr-adevar e vorba de sportul AN iar pentru domnul Mircel:e foarte buna si 232 dat fiind faptul,ca ultimul numar al tvului e un fel de numar de serie.Primele doua conteaza.Multumiri domnilor pentru ajutor.Apropos:imaginea respectiva cu schema pot descarca sau postati ceva si mai si?cu stima,Attila Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Schema asta are o definitie foarte buna; este in 2 parti. Link spre comentariu
Vizitator attila67 Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Buna ziua!Pt.domnul 'remus68':va multumesc pentru schema.N-are nimic,ca e in doua parti.Sa fie lizibil.Multumesc pentru schema trimisa.Cu respect,Attila Link spre comentariu
Marius84 Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Buna seara!Tre sa-l fac si eu bistandard la sunet pe al meu, am modulul, dar nu vad pe schema care pin al modulului este cu intrarea de frecventa.... Daca ma poate cineva ajuta....Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Modulul bistandard se cupleaza pe pinul 3 al modulului de sunet. Spor la treaba! Link spre comentariu
Marius84 Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Multumesc de indicatie, acolo il montasem. Problema este ca nu influenteaza deloc sunetulAm inlocuit filtrele intre ele, etc, dar nu influenteaza nimic. Modulul este legat ok la 12v si masa. Am reglat din cele doua bobine de pe modul, mai era umblat la acestea, am obtinut sunet clar, dar foarte slab. Pot umbla in alta parte sa maresc volumul? In lipsa semnal, fasaitul este puternic, deci nue problema de amplificare...Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Volumul slab se datoreaza dezacordului bobinelor. Prima data ar trebui sa-l reglati inapoi fb pe 6,5 si apoi sa conectati modulul bistandard. Sau incercati sa procurati un alt modul de sunet intact ca doar costa mai nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum