dan cod Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 La oradea .Si cred ca au pe stoc acum. Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Eu am luat-o pe a mea de pe ibeiul romanesc (siteul de ocaziuni), 200 si vreo 20 de lei daca nu ma insel. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 eu sunt in jud. covasna, pana in oradea e drum lung..... nea dan puteti afla cat costa acolo? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 175 plus tva dar trebuie sa le prinzi cand primesc marfa ca trec repede. Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 alte firme sunt care produc si sunt relativ in regula la pret? Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 nu stie nimeni.........? Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 cred ca de 2-3 ore ma uit pe net de statii cu aer cald... si am fost dezamagit... unde am gasit statie la 50 $ ma costa 75 drumul .... la noi doar aer fara 200 -250 ron nu te lipesti ... ca sa ma apuc sa fac una ma ajunge cam 120 ron capatul cu furtun si cabluri si pompa + o gramada de alte chestii de facut ( placi, carcasa, etc)... sunt curios ce informatii mai apar aici ... Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 pai si eu vreau sa iimi iau, poate are vrunu vreo idee de alta decat 925A. la brasov cum am zis fara 350lei nu vrea sa o aduca. poate o comand de undeva, am gasit pe unele siteuri si la 400lei Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Pe okazii gasiti pe la 250 de lei. Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 m-am sucit m-am invartit si am gasit o statie la o rubrica de anunturi in oras la suma de 150 ron ... dar nu are letconul ( il avea dar il promisese cuiva si doar am facut proba cu el mergea partea de letcon din statie) ... acum cat de plasa am luat sau nu ramane de vazut omul nu parea jigodie si chiar am stat la el in casa cam jumatate de ora unde am frecat toate butoanele de pe ea ... Modelul este Lukey 852D+ cu 2 afisaje letcon + aer cald mai jos poze cu minunea ... unde pot sa gesesc un letcon pentru statia asta tinand cont ca mufa din statie este mama de PS2 ( ca de tastatura ) Link spre comentariu
bogdan546 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 aicihttp://www.gsmnet.ro/accesorii-si-piese-de-schimb-aparatura/brat-letcon-cu-varf-lukey--3579 Link spre comentariu
25L91N11 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 briobit,Am vazut ca esti din C-ta. Incearca la magazinul de vis-a-vis de cladirea ENEL langa spitalul mare (magazinul ala la parterul blocului). In Februarie am vazut acolo unde aveau si suflanta. Daca nu mai are poate sa aduca in cateva zile daca vrei. Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Va multumesc de ajutor o sa incerc luni la ambele magazine . Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 sa traiti si paste fericit, o intrebare? care este temperatura optima pentru componente sa nu se distruga la dezlipire/ lipire? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Eu lucrez cam la 350*-360* cu letconul si 335-340* cu aer cald.Ar merge si cu mai putin dar eu nu am timp sa stau dupa lipituri.Nu am stricat nici piese nici placa cu aceasta temperatura dar am ,,oarecare,, experienta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum