andrei florin Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 vreau sa-mi cumpar o statie de aer cald si nustiu ce sa cumpar. nu vreau una scumpa ca nu lucrez mult cu ea. am gasit asta : http://www.pluspozitiv.ro/magazin/index ... uct_id=636 . ms Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 China. Gasesti modelul asta si cu 150 lei. E buna, fara nici o pretentie profi. Am asa ceva de vreo 6 ani si n-am avut probleme cu ea. Link spre comentariu
andrei florin Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 la ce se refera pretentie profi. nu lipeste bine? sau fiabilitatea in timp. gordak e si profi si mai sunt si pirat china ca nu inteleg. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Daca Gordak-ul asta ar fi profi atunci sigur n-ar mai cumpara nimeni Weller. Si statia asta tot aer cald face si tot letcon cu varf incins are. Ies lipituri foarte bune, dar nu e meritul statiei ci a indemanarii si a "ingredientelor" folosite. Da, e vorba si de fiabilitate si calitatea componentelor. Vei vedea dupa ce o cumperi. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Eu am Gordak 952A de cativa ani si nu am avut probleme cu ea niciodata.Eu folosesc de la ea doar partea de aer cald. Link spre comentariu
andrei florin Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Dane de unde ai luat-o. are cineva de vanzare de pe forum? ms Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Dane de unde ai luat-o. are cineva de vanzare de pe forum? msEu am luat-o din Oradea cred ca au cele mai bune preturi ,din pacate acum nu au pe stoc dar trebuie sa primeasca marfa in maxim 2 saptamani. Link spre comentariu
andrei florin Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 dar spune-mi si mie in mesaj privat sa nu faci reclama, firma din Oradea cum se numeste. multumesc Link spre comentariu
winner23 Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Buna seara ,de unde as putea sa achizitionez si eu acest model de statie la 150 ron ? ... Va multumesc anticipat Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 la magazinul din orasul lui Dan Cod sigur nu o gasesti la 150 RON, statia costa 222 Ron cu T.V.A. (oricum nu o au pe stoc).nu iti spunem magazinul pentru ca nu au platit reclama la elforum ! Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Eu am Gordak 952A de cativa ani si nu am avut probleme cu ea niciodata.Eu folosesc de la ea doar partea de aer cald.la brasov acest model il aduce la 350lei, e mult sau putin? Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 pai 952A in Oradea e 222 Ron, deci e mult sau putin ? iar modelul cu afisaj costa 308 Ron. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 acum am bani pentru statie. recomandatimi una buna la un pret relativ oki. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Dupa mine 952A este cea mai fiabila chiar daca nu are display (oricum nu te ajuta la mare lucru afisajul)Am lucrat ani de zile cu asa ceva si acum vreo 3 saptamani am vandut-o cu 150 de lei unui amic.. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 stiti cumva de unde pot sa o comand la un pret bun.? la brasov o aduce cu 350lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum