firis Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Cum se numesc tiputile acestea de releu...? minireleu?Si daca se poate un montaj mai simplu care poate inlocuii un asemenea releu...multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Relee sunt cele incercuite.Ce vrei de fapt sa inlocuiesti releul sau tot montajul. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 1-- releul din poza are denumirea de releu electromagnetic miniatura , varianta pcb , 1 x u , bobina este la 12v dc , curent 15 amperi ...!2-- nu exista un montaj mai simplu decit releul din imagine ...! ginditi-va ca este compus din numarul minim de componente , anume o bobina si o pereche de contacte ...! Link spre comentariu
firis Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Multumesc pentru raspunsul la denumirea releului, stiu ce sa cer acum!!! Dan stiu care sunt releele, dar nu stiam ce sa cer la magazin, doar releul vreau sa il inlocuiescMontajul care inlocuieste releul - vreau ceva mai simplu adica de exemplu nu cu PIC pentru ca nu stiu programare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum