iovan_irinel Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 numi merg proiectoarele la fordam si un releu lipsa poate sa fie din cauza aia? astept sfaturi>esista releu de prouectoare?? Link spre comentariu
iovan_irinel Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 si imi sta o cheie aprinsa la computeru de bord Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Vezi ca se gaseste (foarte usor) pe net manualul de service. Acolo gasesti un desen cu tabloul de sigurante si un desen cu tabloul de relee ; tot in manual gasesti si simbolurile care apar in bord. Stii macar ce model de ford ai si din ce an este ? Intreb asta pentru ca in 2 posturi, nu ai specificat in niciunul. Si DA, logic ca exista releu montat la proiectoare. Inainte de a pune un releu in locul celui lipsa verifica instalatia electrica care se duce la proiectoare si la bord. Este posibil sa fie vreo avarie pe partea asta si expres a scos cineva releul. Are numere de Bulgaria masina ? Link spre comentariu
iovan_irinel Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 da are numere de bulgaria , este ford mondeo combi 1.6 16 v si este din anul 1998 , dak te rog sa iti postezi si mie manualul service.... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 http://www.ford.agroservise.ru/manual/haynes_ford_eng_.pdf Vezi daca te ajuta linkul de mai sus. Ma gandeam eu ca este o masina adusa din Bulgaria (erau sanse 100%). Verifica firele si sigurantele ca sigur releul ala lipsest pentru un anumit motiv. OFF TOPIC : SUNT MANDRU CA AM O MASINA INMATRICULATA SI AM TOATE TAXELE PLATITE LA ZI !!! Link spre comentariu
anddy Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 mai verifica si intrerupatorul la proiectoare...poate fi o problema si la elofftopic: daca masina era inmatriculata in romania erau sanse de 99,9% sa aiba problema asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum