Vizitator Dumitru Constantin Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Da , asa este , multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Dumitru Constantin Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 [attachment=0]DSCF0965 modified.jpg[/attachment] Mai mult nu pot sa focalizez , sunt urechiusile de plastic de pe axul motorasului care angreneaza ambreiajul pinionului . Cred ca totusi daca nu gasesc o solutie sa lipeasca foarte bine plasticul ar trebui sa caut sa cumpar o camera defecta pentru piese.sa vad daca nu este identic cu cel de la M3500.doar maine insa... Buna ziua ,A-ti reusit sa va uitati daca aveti ceva identic de M 3500 ? Link spre comentariu
Vizitator Dumitru Constantin Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Va rog, daca gasiti ceva asemanator , Multumesc. Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Va rog, daca gasiti ceva asemanator , Multumesc.La M3500 din pacate miscarea de translatie a lentilei de zoom e facuta de un motor cu ax lung pe care culiseaza lentila,nu ca si la dvs prin reductor. vad ca mecanismul e de aceasi generatie cu M7 cred Link spre comentariu
Vizitator Dumitru Constantin Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Buna , Revin din nou cu o problema legata de aceeasi camera si cu rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns .Dupa ce am reparat ambreiajul camerei ce se ocupa de focalizare am observat la o perioda de timp ca in momentul in care retrag zoom se defocalizeaza imaginea si devine neclara. Ce se poate intampla ? Va multumesc ! Link spre comentariu
iora Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 este un defect cauzat de uzura excesiva a partii mecano-optice, specifica obiectivelor cu functii si macro. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum