Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CAMERA PANASONIC M 9000 SVHS

Vizitator Dumitru Constantin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iora

9

• maverik_ro

1

[attachment=0]DSCF0965 modified.jpg[/attachment] Mai mult nu pot sa focalizez , sunt urechiusile de plastic de pe axul motorasului care angreneaza ambreiajul pinionului . Cred ca totusi daca nu gasesc o solutie sa lipeasca foarte bine plasticul ar trebui sa caut sa cumpar o camera defecta pentru piese.

sa vad daca nu este identic cu cel de la M3500.doar maine insa...
Buna ziua ,A-ti reusit sa va uitati daca aveti ceva identic de M 3500 ?
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Va rog, daca gasiti ceva asemanator , Multumesc.

La M3500 din pacate miscarea de translatie a lentilei de zoom e facuta de un motor cu ax lung pe care culiseaza lentila,nu ca si la dvs prin reductor. vad ca mecanismul e de aceasi generatie cu M7 cred
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Buna , Revin din nou cu o problema legata de aceeasi camera si cu rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns .Dupa ce am reparat ambreiajul camerei ce se ocupa de focalizare am observat la o perioda de timp ca in momentul in care retrag zoom se defocalizeaza imaginea si devine neclara. Ce se poate intampla ? Va multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări