suat Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Buna seara. Deschid acest topic... in care incerc sa fac un fel de tutorial ca de la incepator la incepator. E foarte probabil sa constatati ca mai vorbesc si prostii, dar am realizat ca nu e chiar greu sa fac un cablaj, si voi mai exersa pe viitor. Tot ma batea gandul sa-mi fac un cablaj pentru un VU-metru, dar am zis... ca... sigur nu pot, sigur e o chestie ce nu mi se adreseaza, m-am jucat cu un mic programel si am zis ca mai bine nu.. mai bine o sa rog pe cineva sa ma ajute. Dar... am zis hai sa incerc.Am descarcat EAGLE... cu gandul sa modific ceva la un amplificator.. si ca sa fac ceva cat de cat bun, ar fi necesar creearea unui nou PCB si inlocuirea PCB-ului original, dar pana atunci... Hasi sa incerc ceva mai simplu.Si dupa ce am dat deja un "rateu", iata ce am reusit sa fac:Mi-am desenat schema in Eagle. M-am jucat putin cu libraria [ nu am gasit sau nu am stiut sa-mi gasesc soclu noval pentru tuburi electronice... astfel ca am pus un conector ], apoi am selectat PCB si mi-am asezat piesele... [ am copiat de undeva ], apoi am dat sa-mi deseneze el singur. Iata ce a iesit:Iar acum lucrez la circuitul de selectie surse radiotehnika. Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Autorouting intr-un montaj audio... uita.Partea grea nu e sa desenezi schema, ci sa faci cablajul de minutza functie de tipul montajului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum