Vizitator DesuKa Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Am cumparat acu 1 saptamana un 2.1 philips si acu imi face probleme. L-as duce la garantie, dar l-am luat din Bucuresti iar acum sunt mult prea departe..Daca conectez doar subwoofer-ul la PC; merge perfect.Daca conectez doar satelitii la PC; merg amandoi, dar se aude f. incet ( ma gandesc eu pt. ca nu are amplificare / reglaj volum pleaca din subwoofer )Daca conectez satelitii la subwoofer; subwoofer-ul merge iar satelitii fac un bazait ciudat si nu se aude nimic.Aveti vre-o idee ? Link spre comentariu
rares01 Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 verifica mufele in prima faza poate ceva nu face contact bine sau e bulita vreo mufa!acel zgomot il ai si atunci cand este mufa de semnal scoasa de la calculator? Link spre comentariu
Vizitator DesuKa Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Am verificat tot.Ceva imi zice ca e input-ul de la subwoofer din moment ce satelitii merg cand sunt conectati direct la PC iar cand ii pun la woofer, fac acel sunet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum