Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se opreste brusc calculatorul ...

ionutz1971

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1971

17

• FLORIN IORDACHE

10

• davidut5

2

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Am vizionat filmultetul,deci dupa ce copiaza filele la win...... si isi da restart nu mai apare nimic pe ecran, ramane ecranul negru?Asteptam !

nu da restart ..... se opreste complet
Link spre comentariu

Ce placa de baza si ce procesor aveti la acest pc-u,bateria de la bios este buna are 3v ?Asteptam !!!

am pus un link la inceputul postului cu placa de baza ....iar procesor este un Sempron la 2,8...
Link spre comentariu

Mai am inca o intrebare! Pe ce este hdd-ul si dvd-rw,adica pe ide sau pe sata?Daca sunt ambepe pe sata sa-r putea sa fie un conflict intre hdd-u si dvd-rw.Asteptam !!!

Link spre comentariu

Mai am inca o intrebare! Pe ce sunt hdd-ul si dvd-rw,adica pe ide sau pe sata?Daca sunt ambepe pe sata sa-r putea sa fie un conflict intre hdd-u si dvd-rw.Asteptam !!!

hardul este pe sata iar DVD-ul pe ide ....am placa in bios de 3 ore si nu s-a oprit .....in schimb in punctul ala se opreste orice as schimba ( sursa , ram , placa video , hard) ... :nebunrau:
Link spre comentariu

hardul este pe sata iar DVD-ul pe ide ....am placa in bios de 3 ore si nu s-a oprit .....in schimb in punctul ala se opreste orice as schimba ( sursa , ram , placa video , hard) ... :nebunrau:

Dar ati incercat ca sa puneti mana pe fiecare piesa a parte cand pc-ul lucreaza la maxim,adica cand instaleaza wind......sa vedeti daca se incalzeste ceva prea tare ???Succes !!!
Link spre comentariu

Dar ati incercat ca sa puneti mana pe fiecare piesa a parte cand pc-ul lucreaza la maxim,adica cand instaleaza wind......sa vedeti daca se incalzeste ceva prea tare ???Succes !!!
nu se incalzeste nimic foarte tare ////
Link spre comentariu

Inca o intrebare scurta ! Cate memorii ram aveti dvs la acest pc-u,adica o memorie de 2gb sau doua memorii de 1 gb fiecare memorie ?Daca aveti doua memorii de 1 gb parerea mea este ca sa-l lasati pc-ul numai o singura memorie ram,pentru ca ma gandesc sa nu fie o memorie defecta din cele doua memorii,normal numai daca aveti doua memorii.Succes !!!

Link spre comentariu

Inca o intrebare scurta ! Cate memorii ram aveti dvs la acest pc-u,adica o memorie de 2gb sau doua memorii de 1 gb fiecare memorie ?Daca aveti doua memorii de 1 gb parerea mea este ca sa-l lasati pc-ul numai o singura memorie ram,pentru ca ma gandesc sa nu fie o memorie defecta din cele doua memorii,normal numai daca aveti doua memorii.Succes !!!

am incercat si asa ....am scos si am lasat doar una ...am pus si memoria din PC-ul meu ...nimic
Link spre comentariu

am incercat si asa ....am scos si am lasat doar una ...am pus si memoria din PC-ul meu ...nimic

Ati incercat odata doar cu o memorie sa vedeti daca merge,nu ati incercat odata cu una, odata cu una ?Astept !!
Link spre comentariu

Ati incercat odata doar cu o memorie sa vedeti daca merge,nu ati incercat odata cu una, odata cu una ?Astept !!
am incercat in toate felurile memoriile si nimic....am pus acum un hard IDE care avea un windows instalat pe el ... a intrat in windows si atata timp cat nu am facut nici o operatie nu s-a stins ....cand am inceput umblu prin el ( am deschis un fisier pdf ) s-a oprit ...acelasi lucru si cand am vrut sa copiez de pe o partitie pe alta, se oprea dupa 2-3 secunde ....am intrat in safe mode si totul a mers ca la carte ( deschideam fisiere , poze , mutam de pe o partitie pe alta si nu s-a oprit nici dupa 30 min)......am sters apoi toate partitiile, am formatat si am inceput sa instalez windows-ul pe acest hard si exact ca si pana acum in aceea faza s-a oprit .....
Link spre comentariu

lasati sa mearga calculatorul in bios,daca se blocheaza este o problema hardware sau incompatibilitate componente,un special memorii,aduceti setarile la defaultdaca nu se blocheaza in bios ,verificati temperatura procesorului si starea vaselinei de pe procesor.de aemenea e foarte posibil sa aveti probleme cu sursa de alimentare sau condensatori defecti pe placa de bazanu recomand instalarea unui hard nou cu sistem gata instalat din motive de incompatibilitate chipset,nu este o solutie

Link spre comentariu

lasati sa mearga calculatorul in bios,daca se blocheaza este o problema hardware sau incompatibilitate componente,un special memorii,aduceti setarile la defaultdaca nu se blocheaza in bios ,verificati temperatura procesorului si starea vaselinei de pe procesor.de aemenea e foarte posibil sa aveti probleme cu sursa de alimentare sau condensatori defecti pe placa de bazanu recomand instalarea unui hard nou cu sistem gata instalat din motive de incompatibilitate chipset,nu este o solutie

cum am mai spus in bios nu se blocheaza , in safe mode nu se blocheaza indiferent de operatiile pe care le fac, iar in modul normal de windows atata timp cat nu fac nici o operatie nu se opreste...temperatura procesorului este ok asa cum am mai spus , surse am pus mai multe si nici un efect .... am pus acel hard cu windows instalat pentru a vedea daca pot sa intru in windows deoarece pe toate hardurile incercate se opreste in punctul in care se vede si in filmulet....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări