Vizitator mitza66688 Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Buna! Cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema. Pe scurt vreau sa leg mai multe leduri de diferite culori la un woofer. De ex am sa leg 2 albastre, 2 rosii si doua galbene dar vreau ca de fiecare data cand wooferu scoate un bass sa se aprinda cele albastre, cand mai scoate iara un bass sa se aprinda cele galbene, si tot asa. Sper sa ma inteleaga cineva la ce ma refer Astept ceva pareri. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Vezi o combinatie dintre un filtru de bass de la o orga de lumini, un detector cu dioda si un numarator in inel cu LM 4017 care la fiecare impuls pozitiv detectat, de exemplu, sa aprinda o grupare de leduri succesiv. Daca am timp poate fac o schema simpla, dar sper ca s-a inteles ideea. Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Cand a aparut pe piata LM4017?O mai iau unii de buna Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Cred ca o orga de lumini cu led_uri ar rezolva ... problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum