Vizitator flocaneata Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 salut am un sistem 5.1 eboda model mai vechi dar foarte bun are 5 x50 wati si 1x100wati problema e ca difuzorul original ma lasat sa distrus de atatia ani si nu am gasit niciun difuzor de schimb la fel sau macar ceva asemanator asa ca am cumparat un difuzor de subwoofer mai mare ca diametru si ca putere si i-am construit o cutie separata de unde l-am conectat la iesirea de bass din sistem toate bune si frumoase pana dau undeva mai tare de 1\3 din volum de aicea incepe sa paraie se aud niste pocnituri puternice si imi e frica sa il dau mai tare sa nu il ard va rog ajutor din ce cauza se intampla Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Din cate spui tu nu se poate trage o concluzie clara. E nevoie de mai multe informatii. Cel mai bine ar fi sa stii parametrii TS a difuzorului in cauza, volumul incintei in care l-ai bagat, precum si tipul incintei si acordajul ei daca e cazul. Din pacate cred ca cele spuse de mine mai sus te-au bagat si mai rau in ceata. Nu am facut-o intentionalt, am vrut sa-ti arat ca treaba asta cu boxele nu e asa de simpla precum pare. Una peste alta - probabil ai facut o cutie necorespunzatoare pt. difuzorul respectiv. Link spre comentariu
ozenel Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 "difuzor de subwoofer mai mare ca diametru si ca putere "cred ca e vorba mai degraba de nepotrivire de caracter intre amplificator si noul subwoofer, distorsiuni la greu amplificate si de cutia facuta facuta ochiometric....sau doar am eu impresia asta. Link spre comentariu
liviu Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Probabil wooferul e pe 4 ohmi , iar ampliful nu poate pe o sarcina de 4 ohmi. Link spre comentariu
baga Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Probabil wooferul e pe 4 ohmi , iar ampliful nu poate pe o sarcina de 4 ohmi.Cel mai probabil asa e. Uita-te ce scrie despre ohmi pe eticheta difuzorului si aminteste-ti ce scria si pe ala vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum