costelvoicu72 Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 salut . am acest telefon . il aprind ,se aprinde si nu apare nimic pe ecran cateodata sau se aprinde cu multe linii . il aprind si il sting de cateva ori si afiseaza . il butonez ,vorbesc la el ,se blocheaza ecranul si tastatura si apoi cand vreau sa il deblochez nu mai se vede nimic pe ecran . am inteles ca sentampla ceva cu softul lui ?sau cesntampla cu el ? Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 salut chiar nu stie nimeni ce are acest telefon ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 salut chiar nu stie nimeni ce are acest telefon ?Doar d-zeu sau mama omida poate şti ce are acel telefon fără să îl desfacă După descrierea defectului facută de tine putem doar să ne dăm cu părerea.Dacă tot vrei să îl "doftoriceşti" începi prin a-l desface, si a verifica conectorul care face legătura intre lcd şi placă. Verifică daca nu exista urme de lichide (oxizi), la acel conector sau pe pbc.Defectul din câte spui nu poate fi software (cel puţin eu nu am întâlnit), deci hardware trebuie "săpat"Br. Dixon Link spre comentariu
lefter Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 schimbai display si va merge Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 nu este displayul . este placa de baza defecta Link spre comentariu
fabio09 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 salut aceeasi problema am avut si eu la un lg gt505 si am reusit prin resoftare.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum