Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG KP 501

costelvoicu72

Postări Recomandate

salut . am acest telefon . il aprind ,se aprinde si nu apare nimic pe ecran cateodata sau se aprinde cu multe linii . il aprind si il sting de cateva ori si afiseaza . il butonez ,vorbesc la el ,se blocheaza ecranul si tastatura si apoi cand vreau sa il deblochez nu mai se vede nimic pe ecran . am inteles ca sentampla ceva cu softul lui ?sau cesntampla cu el ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costelvoicu72

3

• lefter

1

• fabio09

1

salut chiar nu stie nimeni ce are acest telefon ?

Doar d-zeu sau mama omida poate şti ce are acel telefon fără să îl desfacă :da După descrierea defectului facută de tine putem doar să ne dăm cu părerea.Dacă tot vrei să îl "doftoriceşti" începi prin a-l desface, si a verifica conectorul care face legătura intre lcd şi placă. Verifică daca nu exista urme de lichide (oxizi), la acel conector sau pe pbc.Defectul din câte spui nu poate fi software (cel puţin eu nu am întâlnit), deci hardware trebuie "săpat"Br. Dixon
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări