Sharky Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Am si uitat de acest topic. Am implementat filtrul, daca tot e de-a gata si piese am de nu stiu ce sa fac cu ele. Pana una alta nu e vreo noutate, am trecut si eu prin variante apropiate. Totusi pt gusturile mele rezultatul lasa mult de dorit, filtrul scoate in evidenta neajunsurile driverului, iar odata ce le-ai simtit si te enerveaza, nu le mai poti ignora. Personal consider descrierile doar un entuziasm de moment, fie tehnic, fie beletristic. Am promis eu masuratori, dar cum boxele nu sunt la mine acasa, nu car eu laptopul si cablaraia degeaba. Or fi suficient de bune graficele de mai sus, masurate cu raftul langa si microfonul lipit de stativ. Pentru cine mai are acest difuzor, nu are decat sa incerce cum suna, face mai mult decat niste grafice. Asa e treaba cu urechile neexperimentate nu simti diferenta, dar dupa ce mai asculti si alte boxe, treaba se schimba. Dar pana la urma fiecare cu gusturile sale, de spus si-a spus fiecare parerea, cine e dispus sa experimenteze e liber sa o faca pe timpul si pe banii sai. Evident, varianta mai desteapta e sa cauti sa asculti inainte de te arunca orbeste. Lucru valabil cam pentru orice proiect, indiferent cu cat entuziasm este prezentat. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2021 Update cu pozele pierdute: Valorile sunt cele din postul anterior : Citat Valorile:bas 4m si 20u Driver: 3.9u 0.7m 20u (intre 16-20u, valoarea nu e critica in cazul acestui tip de filtru ) 2.5R serie 7.3R paralel si masoara asa: E facut sa sune bine la ureche adica sa ascunda cat de bine zona murdara a driverului. Inalte are destule, nici vorba sa fie atenuat. Mediile de pe bas sunt atenuate ca sa sune mai basos. Si dupa mine e suficient bas pt orice gusturi, daca vrei mai mult treci la subwoofere dedicate. Sta in 70L 45Hz sau vedeti cat am scris in posturile anterioare. Link spre comentariu
arcgotic Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Arata bine! Felicitari! Pe incinta ai incercat mai multe forme? Ce am mai vazut pe diyaudio, ceva incinte forma rotunjita. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 (editat) Nu, un cazan paralelipipedic, difuzorul montat sus. 70L la 45Hz, din ce imi aduc minte. Proiectul l-am inchis, doar ca m-a intrebat cineva si am reatasat datele pierdute. Editat Ianuarie 27, 2021 de Sharky Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Incearca un VTP daca vrei mai mult bas, insa si VTP are problemele lui Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Ti se pare ca n-am ce lucra, mai ales dupa ce am scris despre ele? E ca si cand ai pune chip pe logan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum