Bullix Postat Ianuarie 24, 2006 Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 Am ales sa-mi preamplific platanul Unitra (cu doza Mf-104) cu preampliful unui fost cass, care are sistemul cinematic praf, dar ampul+preampul sunt perfecte! In fine, este vorba de un Sharp mai vechi de prin '90 dar are o calitate incredibila. Am legat PRIN CABLU AUDIO ECRANAT iesirea de la doza la intrarea cassului (in locul capului magnetic). Doza este electromagnetica. Eh, fir-ar electromagnetismu' sa-i fie ca suge la paraziti din atmosfera ceva ce n-am vazut!!!!!!! :axe: Deci nimic de la acul dozei pana la intrarea pe preamplif n-a scapat neecranat, da' NIMIC! Eh, ea bazaie! Bazaie, dom'le! Am infasurat-o si pe ea in staniol de aluminiu legat la masa si realmente degeaba! De unde? Probabil de la trafu' de 220 de la alimentare, pe care in acest scop l-am pus la dracu' in praznic la 2 metri de pickup iar doza fiind electromagnetica apare inductie pe ea. Dar totusi, inductia asta la cata distanta tine, fratilor?Evident, toti o sa-mi spuneti "stai, frate, calm, ca e din amplif ori preamplif", moment in care o sa va contrazic imediat. Imediat ce scot trafu' pickupului din priza, dispare total bazaitul; sau daca las trafu' in priza dar deconectez doza, iar liniste...Mentionez in continuare ca tot ce-a fost de ecranat, absolut tot, am ecranat! Cred ca numai plus-ul nu l-am ecranat si p'ala :smt003 Cred ca pan' la urma imi fac antena din doza aia si poate ii prind si pe baietii de la NASA pe post...Cred ca o jefuiesc pe mama pan' la urma si imi iau doua Technics SL1200 MK2 si-am terminat problema! Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 25, 2006 Partajează Postat Ianuarie 25, 2006 o solutie radicala ar fi un preamplificator sau chiar ala alimentat de la baterii, macar de proba...si ar mai fi o chestie, care uneori functioneaza... intoarcerea la 180 de grade a stecherului in priza... Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 25, 2006 Partajează Postat Ianuarie 25, 2006 e o bucla de masa,degeaba ai ecranat tu tot daca masa ecranului nu ai legat-o unde trebuie,adica la impedanta minima a sursei de alimentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum