Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

COD SMD 333

Postări Recomandate

Am un invertor pt laptop IBM Thinkpad G40. S-a defectat invertorul si suspectez piesele din poze pe care scrie 333 si un J intors.Nu-i gasesc in datasheeturi, ce pot fi?Teoretic ar trebui sa fie un fel de tranzistori dubli, complementari, ori 1pnp+1npn, ori mos 1canalP+1canalN..

post-1878-139829337681_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• diaconuliviu

2

• Deann

2

• maresmircea57

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pt mircea: Ce se vede in acel pdf pare in regula in privinta codarii dar... facind analogie cu un alt invertor (pt. HP Pavilion DV6700), unde sint doi tranzistori dubli (smd 8, mosfet canal p si n), am dedus ca si aici ar trebui sa fie tot asa ceva.SI ajung la Remus, acel link il gasisem cu "goagal" dar..333 n-am gasit in el, 332 si 335.Mergind pe analogii, mai degrarba ar fi unul din "33" de mai sus..33 MUN5333DW1 Mot SOT363 npn/pnp dtr 4k7+47k care pare mai aproape de adevar.Multumesc amindurora..

Link spre comentariu

Masurand dimensiunile, ce capsula-ti rezulta?

http://www.s-manuals.com/smd

Am si eu o problema asemanatoare, un SMD pe care nu-l gasesc in nici un catalog...

Marcaj cod:

:6:B

Asemanator, ca forma, cu cel pus in discutie aici.

Fac imediat si o masurare a dimensiunilor...

De asemenea, daca ajuta cu ceva, montajul este un programator la o masina de spalat mai rar intalnita, Louis Axton WFLA 800-2

Capsula SOT363, rezulatat 99% din masuratori.

post-29725-139829340156_thumb.jpg

post-29725-139829340157_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări