BRANCA Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Poate cineva sa ma ajute cu o poza/poze a adaptorului/strungulet pentru bormasina romineasca?Acesta era destinat prelucrarii lemnului.Am mostenit un astfel de dispozitiv si,din pacate,este incomplet.In mod special ma intereseaza suportul pentru daltile de prelucrare.Eventual,cine stie,sa-mi indice in ce Tehnium a aparut reclama strunguletului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 ...o poza/poze a adaptorului/strungulet pentru bormasina romineasca...Vrei sa le confectionezi, sau vrei sa le identifici in vederea cumpararii? Link spre comentariu
avolocaru Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Va dau un sfat, nu va bateti capul cu un strung pt lemn dintr-o masina de gaurit, chiar daca sa poate. Un strung pt lemn de mici dimensiuni se poate face relativ usor, ba mai mult am vazut tot felul de sh-uri de prin Germania la preturi foarte mici. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 ...o poza/poze a adaptorului/strungulet pentru bormasina romineasca...Vrei sa le confectionezi, sau vrei sa le identifici in vederea cumpararii?Nu prea cred ca se mai gasesc piese pe piata.Poate la talciocuri.Eu as vrea sa-l restaurez pentru maruntzele si trebuie sa am macar o idee despre ce e vorba. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 ...Eu as vrea sa-l restaurez...Pune poze cu ceea ce ai si vom vedea ce solutii se pot gasi pentru ceea ce-ti mai trebuie. Link spre comentariu
Vizitator craciunescu bogdan Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 salut. am un asemenea strung acasa la tara.sper sa fie complet,cand o sa ajung prima oara la tara promit sa fac poze. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 salut. am un asemenea strung acasa la tara.sper sa fie complet,cand o sa ajung prima oara la tara promit sa fac poze.Multumesc anticipat.Suportul pentru dalti m-am orientat cum l-as face insa ma intriga papusa mobila-are un ax cu arc!?De asemeni e curioasa si papusa fixa-se poate fixa pe verticala,semn ca strunguletul poate fi folosit si la alte operatii.Cel mai probabil gaurire.Nu pot pune poze pe ce am ca nu-mi merge nimic din ap foto. Link spre comentariu
PL500 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Cred ca asta era trusa (am gasit-o ca reclama in Tehnium nr. 5/1978, pg.18-19).Arcul de la papusa mobila era util numai la gaurire, apasai pe maneta si se ridica platoul cu piesa. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Da!Asta e "animalul"!Multumesc pentru directie!O sa mai sap,mai ales pentru articulatia de pe papusa mobila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum