Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

strung pentru lemn Arges

BRANCA

Postări Recomandate

Poate cineva sa ma ajute cu o poza/poze a adaptorului/strungulet pentru bormasina romineasca?Acesta era destinat prelucrarii lemnului.Am mostenit un astfel de dispozitiv si,din pacate,este incomplet.In mod special ma intereseaza suportul pentru daltile de prelucrare.Eventual,cine stie,sa-mi indice in ce Tehnium a aparut reclama strunguletului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

4

• avolocaru

1

• PL500

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va dau un sfat, nu va bateti capul cu un strung pt lemn dintr-o masina de gaurit, chiar daca sa poate. Un strung pt lemn de mici dimensiuni se poate face relativ usor, ba mai mult am vazut tot felul de sh-uri de prin Germania la preturi foarte mici.

Link spre comentariu

...o poza/poze a adaptorului/strungulet pentru bormasina romineasca...

Vrei sa le confectionezi, sau vrei sa le identifici in vederea cumpararii?
Nu prea cred ca se mai gasesc piese pe piata.Poate la talciocuri.Eu as vrea sa-l restaurez pentru maruntzele si trebuie sa am macar o idee despre ce e vorba.
Link spre comentariu

salut. am un asemenea strung acasa la tara.sper sa fie complet,cand o sa ajung prima oara la tara promit sa fac poze.

Multumesc anticipat.Suportul pentru dalti m-am orientat cum l-as face insa ma intriga papusa mobila-are un ax cu arc!?De asemeni e curioasa si papusa fixa-se poate fixa pe verticala,semn ca strunguletul poate fi folosit si la alte operatii.Cel mai probabil gaurire.Nu pot pune poze pe ce am ca nu-mi merge nimic din ap foto.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări