Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stick de memorie Sony 256 GB

norad

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

4

• wally_gatter

3

• Spitfire

1

• Nykky1976

1

Top autori în acest subiect

asa ar trebui ,mie mi-sa intamplat .a venit un prieten sa ii pun ceva muzica pe un stickde 2gb sony ,am pus 73 melodii si bine merci ,prietenul a plecat si in 5 min vine inapoi ,surpriza ,zice de ce faci glume ,eu mirat ce glume ?,si zice imi pui 17 melodii ,iau stick-ul si surpriza vad 117 melodii zic dz hai sa vedem refac operatia si ce sa vezi acelasi lucru verific starea cu paragon disk manager si surpriza piesa are 1gb in hd tune imi arata 2gb .ai dreptate trebui tratat subiectul ca si valoare 300ron nu este chiar ieftin

Link spre comentariu

Nu mai pot vizualiza topicul mentionat in primul mesaj. Ce se intampla ?

A fost şters.. i-am trimis 2 software in PM şi in urma testelor făcute cu ele s-a dovedit a fi fake,

stick-ul avea 1024mb capacitatea reală.

User-ul nu are nici o vină(părerea mea), a dat dovadă de bună credinţă şi a acceptat toate testele.

Nu este el vinovat ca acel hd tune si celalalte bălării de software nu puteau depista faptul că este vorba de un fake. :rade:

LE. Un stick cu capacitatea reală de 256Gb se vinde cu peste 500euro.

Link spre comentariu

Caveat emptor

Parerea mea este ca nu trebuia sters topicul. Ar fi avut si altii de invatat.

Oricum, daca va cade in mana un stick ce pare suspicios, testati-l cu h2testw.

Informativ, puteti folosi si alte soft-uri (My Disk Test, Chip Genius et. al.) ce sunt prezentate la

www.fake-memory.com

Unele ofera informatii privitoare ca chipul din memorie sau fac un test rapid a memoriei.

Insa, dupa parerea mea, h2testw e cel care nu lasa nici o urma de indoiala asupra memoriei.

Link spre comentariu

Am avut de invatat si m-am convins ainca o data...

în ziua de azi nimic nu e ce pare a fi !!!!!

adica daca ceva e prea ieftin sigur e chinezarie sau sigur nu e ceea ce pare :sparge: :rade: :rade:

Un stick memory de 256Gb , raportat la pretul pietei sigur nu o sa coste 0 suta sau doua de lei noi ci mai degraba cateva sute bune de euro :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator ledavi30

cred ca stiti poate ca stickul asta e de vanzare in continuare pe okazii cu 200 lei... :ras: .Parerea mea ca userul a fost si el inselat de cine i-a livrat produsul si acum vrea sa mai amortizeze "investitia"...

Link spre comentariu

cautati pe google "stic de memorie Fake Kingstone DT310 256GB - noi,sigilate (2/4/8)" si intrati pe primul rezultat.

Acela se poate considera un caz fericit, 29 de lei ar fi cât de cât acceptabil dacă capacitatea reală a acelui stick este totuşi de 1gb.

De regulă au 256MB( chiar am astfel de stick şi are 256MB real)...

Spun că este "acceptabil" în comparaţie cu alte preţuri cerute de alţii(160->350lei).

Cum ne mai pricepem noi să ne furăm căciula unul, celuilalt... :aplauze

Alt exemplu de nesimţit :speriat

Link spre comentariu

Am avut de invatat si m-am convins inca o data...

în ziua de azi nimic nu mai este ce pare a fi !!!!!

Mda... ne-am lamurit. Daca aici nu ti-a mers cu cioara vopsita, las' ca merge pe okazii, poate se va gasi un prost sa-ti cumpere stiftul.

Iata ce scrie stimabilul:

Stick SONY Vaio de 256 GB.

USB 2.0 Viteza de transfer scriere citire ~30 MB/S

Este folosit, dar este in stare excelenta

Se vede in pozele 2 si 3 capacitatea si ca nu are erori sau beduri !!!

il vand deoarece nu unblu cu "cantitati mari de date"

Pret Negociabil.

EXPEDIERE PRIN FAN CURIER, COST 30 LEI.

DACA SE ACHITA SUMA CERUTA IN CONT BANCAR EXPEDIEREA ESTE GRATUITA !!!!

NU LICITATI DACA NU SUNTETI 100% SIGUR CA CUMPARATI !!!!

Asa spunea si in anuntul de pe elforum, dar a fost sters.

Sau, poate e o coincidenta de nume de utilizatori, atat pe elforum cat si pe okazii ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări