Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu subwoofer-ul

Vizitator florinbirlea

Postări Recomandate

Vizitator florinbirlea

salut va rog ajutatima si pe mn am un sistem audio 2.1 genius pt pc il am de vreo 3 ani am avut grija de el si nu stiu ce are subwoofer-ul nu mai da bass-ul cum trebuie nu mai are putere pur si simplu sa intamplat asa de odata in timp ce ascultam muzica nu stiu ce are merge si acum da nu mai are putere bassul nu mai da in difuzor bine va rog ajutati-ma cum al pot repara. Difuzorul m-am uitat la el si e perfect nu are nici un defect vizibil va multumesc si sper sa ma ajutati :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Foryn

1

Top autori în acest subiect

ai incercat sa apesi usor pe membrana, sa vezi daca nu e blocata cumva membrana si incearca sa legi difu la alt amplificator sa vezi daca se aude bine, daca ai cumva un amplificator, sau la vreun prieten de al tau, incearca sa schimbi si cablu ala ce iese din pc si intra in sistem ( mufa RCA si cu Jack sunt de obicei), poate sa fie defect si cablu RCA, si sa mearga numai pe un singur fir, si din efectele de la sistem poate sa iti cante amandoi sateliti pe un singur RCA, si bassu fiind mono la subwoofer, i se injumatateste puterea pe un singur RCA. Daca nimic nu e din problemele astea 2, inseamna ca e din placa lui de amplificare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări