Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Placa de baza gigabyte ga-m555-se

djmaxx

Postări Recomandate

poi si ce ar putea fi? avand in vedere la cat de fierbinte a functionat pci ex posibil ca cel care a avut sa fi folosito la maxim ca nu imi expli altcumva de sa schimbat cularea in juru' mosfeturilor decat sa fi avut o placa video destu de buna diseara fac rost de un ap mai bun ... sunt curios daca se alimenteaza pci ex cu tensiunea corespunzatoare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djmaxx

9

• FLORIN IORDACHE

2

• raizenkohakus

2

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tu vrei s'o repari sau facem doar ... filozofie ?Schimba odata condensatorii "gravizi" din drossel .Chiar daca nu ai valorile respective ,insumati sa ajunga la capacitatea initiala.Si ai grija sa nu'i scoti cu ... treceri cu tot . :rade:

Link spre comentariu

am revenit ...... am schimbat condensatori de la pci ex ... se apre ca nu e de acolo buba e altundeva, dar am observat 2 aspecte :d 1 : procesorul nu se incalzeste , l-am lasat fara cooler decat cu radiatoru' , l-am lasatvreo 10 mnute procu e gheata 2 : alimetarea pci expres exte optionala deci ar trebui sa merga si fara alimentare de la 12 v deci cu toate componentele pe placa nu schiteaza nimik. nasol e ca pe mosfeturi am ceva tensiune si la intrare si la iesire ... pot concluziona ca nu se alimenteaza procesoru :( ?de unde e buba ???

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

salutare intrbare : daca bag placa de baza in cuptor , cum au facut uni cu placile video , credeti ca se topesc plasticurile si condesatori ?am zis ca alta sansa nu are sa fie reparata ... poate dati si voi un raspuns pana maine cand am sa o fac friptura ... sper ca nu in sos propriu :ras: :ras: :nebun:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări