Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator DIY

Postări Recomandate

Corect, măreşti tensiunea, se strică mai repede electrocasnicele poporului, se cumpără altele noi, rezultă importatori şi distribuitori fericiţi, care sponsorizează partidul. Apoi sînt contractele de ''modernizare'', cam cum sînt schimbatul de borduri şi re-re-reasfaltările... cu mult para-ndărăt. Şi în final, tot prostia.

http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=41&t=31521

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

offtopic:Si daca va spun ca in momentu' asta la priza in care am calculatorul conectat am fluctuatii intre 238 si 247V ce ziceti :ras: ?E drept ca si aparatul de masura pe care il am costa 10 lei dar totusi tind sa cred ca arata cat de cat corect.Incerc sa fac rost de ceva aparat mai bun desi "situatia" din oras e cunoscuta ca fiind supravoltata nu de azi de ieri...

Link spre comentariu

Vorbiti de jucarii gen tda2030-tda7294 ca astea?

http://i52.tinypic.com/15xlctt.jpg

Te-ai gandit sa realizezi si tu ''prastia'' asta de amplif cu TDA7294?

Eu iti garantez ca daca incerci sa realizezi acea ''prastie'', asa incepator cum zici ca esti, sigur nu iti va functiona (nu ma intelege gresit, nu vreau sa te dezamagesc)

Eu inteleg ca esti ambitios da crede-ma ca nu realizezi ce inseamna o asemenea puterede 1000w

Exact asa cum zic si userii de aici, iti recomand si eu sa incerci prima data ceva foarte simplu gen TDA7294 sau un kit de la sorteh, pentru ca la o putere mare

se poate intimpla ceva de genul cum a zis unu' pe un site one flash and you're ash :speriat

Link spre comentariu

Vorbiti de jucarii gen tda2030-tda7294 ca astea?

http://i52.tinypic.com/15xlctt.jpg

Te-ai gandit sa realizezi si tu ''prastia'' asta de amplif cu TDA7294?

Eu iti garantez ca daca incerci sa realizezi acea ''prastie'', asa incepator cum zici ca esti, sigur nu iti va functiona (nu ma intelege gresit, nu vreau sa te dezamagesc)

Eu inteleg ca esti ambitios da crede-ma ca nu realizezi ce inseamna o asemenea puterede 1000w

Exact asa cum zic si userii de aici, iti recomand si eu sa incerci prima data ceva foarte simplu gen TDA7294 sau un kit de la sorteh, pentru ca la o putere mare

se poate intimpla ceva de genul cum a zis unu' pe un site one flash and you're ash :speriat

:rade: Ok, daca face bum veti fi prImul care va sti. E bine ca am asigurare de locuinta. Dau vina pe un scurt daca mai sunt printre cei vii. :wtrqwe
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am luat doua cablaje pentru stereo dar luna asta termin doar unul. O sa pun poze cand il termin. Nu mai este cel original pentru ca era prea mare si nu gaseam cablaj cat sa imi ajunga la shop-uri asa ca domnul wally_gatter l-a reproiectat astfel incat am obtinut un cablaj mai mic cu partea de intrare si altul mai mare cu finalii. Am cheltuit pana acum 450 lei. Se pare ca o sa depasesc cu mult suma de 1500 lei pe care am estimat-o la inceput. Mai am de luat condensatorii si piesele pentru al doilea cablaj. Asta inseamna aprox. 300-350 lei.Proiectul asta va fi bun pentru oricine are putina ambitie si bani de cheltuiala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări