Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recuperare fisiere!!

Bogdi16

Postări Recomandate

Azi cand am deschis calculatorull...am aflat cu stupoare...ca toate documente...din partitia C (unde este softul) s-a ster...poze, documente...scheme multe de care am mare nevoie...Dak cunoaste cineva un program de recuperare fisiere....as fii foarte recunoscator.!!Este opera unui virus!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

3

• Bogdi16

3

• i0nutzb

1

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

dacă nu ai scris nimc pe partiţia respectivă iar fişierele au fost şterse (nu wiped, sau safe erased) le poţi recupera cu easy recovery. dar având în vedere că deja ai deschis calculatorul şi fişierele erau în prima partiţie... deja ai greşit :w00t:

Link spre comentariu

exista programele ce pot recupera o parte din fisiere chiar de pe partitii formatatein functie de marimea partitiei, recuperarea poate dura destul de multultima data cand am incercat asa ceva cu un hdd de 20 GB mi-a luat un pic peste 48 de ore si am recuperat cam 65-70 % din date

Link spre comentariu

sunt mai multe programe cu care se pot recupera date.Lost&found, recovery data pro, Easy recovery, recover it all pro, get data back.Daca e din cauza unui virus cred ca ar fi mai bine sa il scoti, si apoi sa incerci recuperarea.

Link spre comentariu

go back, de la norton isi face treaba super bine, dar trebuie sa il ai instalat inainte sa iti dispara fisierele. :yawinkle: daca esti predispus la intamplari nefericite cu pierderi de date, ti-l recomand pe viitor :finga: poate sa reverseze toate operatiunile facute in decurs de 2 saptamani max., ocupa 10 % din capacitatea hardului, si te poate scapa si de virusi, daca sti ora exacta cand te-i virusat...........dar in timp hardul :axe: :toimonster:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Daca mai ajuta la ceva cauta Recovery NT (with crack). Are o viteza incredibila de scanare pe partitii NTFS. Mai e cunoscut si ca Recovery98.Se descurca si cu FAT. Ideea e ca cele mai bune recuperari le faci scotand hdd busit si il pui pe alt sistem pe care instalezi ce tooluri vor muschii...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări