74dorian Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Salut, are cineva schema electrica a acestui aparat?(cea cu tranzistori cu Ge).Multumesc! Link spre comentariu
ywar2 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Almanah Tehnium 1982 pagina 182 din pdf-ul urmator: http://www.copcea.ro/files/tehnium/almanahuri/al82.pdf --- 73!!! --- Link spre comentariu
Flor Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Scuze, dar asta-i masochism. Cred ca claviatura aie e intr-o stare...de mare exceptie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Flor, am reconditionat claviaturi de cateva ori, se poate si e chiar usor de facut. Se demonteaza partea mecanica, se scot contactele si se sterg cu guma de sters (radiera) pana se ia toata negreala (oxizii), apoi cu o pensula se indepartaeza resturile de guma. Daca e nevoie se pot taia felii de guma si se baga in interiorul claviaturii pentru a curata contactele fixe din interior si apoi se sufla resturile cu un tub cu aer comprimat. Se monteaza la loc si claviatura e ca noua. In niciun caz NU se da cu smirghel, oricat de fin ar fi, pentru ca se ia si argintarea. Link spre comentariu
Flor Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Corect. Smirghelul distruge argintarea. Guma este sfanta.Dar cele descrise se pot face de cineva care are foarte multa experienta. Sa ma iertati daca am presupus ca 74dorian este incepator. Pt ca altfel ar fi avut schema...Pe de alta parte, tanand seama de faptul ca oricum e un aparat vechi, se poate face scoala si invata meserie pe el. Daca iese, iese, daca nu, asta e..Spor si BAFTA la depanare. Ii tin pumni si sper sa ne spuna ca a reusit. Luni (22) o sa ma uit prin cutia cu maimute de la job. Am senzatia ca mai am niste module. Daca le mai gasesc, le pot trimite free.moka@pa_gratis Link spre comentariu
74dorian Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Voiam schema pemtru a reface amplificatorul audio, in rest aparatul merge bine. sunt rupte niste fire si vreau sa-l refac asa cum a fost facut de fabrica(cu fire trase la mufa MAG, comutator TON)pentru ca cine a umblat la el inaintea mea nu le-a mai pus.a facut o treaba ,,grozav de buna". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum