Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se mai comercializeaza placi noi de baza de tipul P5GZ-MX.Multa stima, Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Va salut ! Este Asus P5GZ-MX placa de baza,nu?Daca este vorba de aceasta placa de baza,atunci aveti un mp de la mine.Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Exact acel model nu se mai comercializeaza in magazine, dar modele similare LGA 775 cu DDR2 / PCIe se gasesc destule si noi si second hand, dupa preferinte! Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Va salut ! Este Asus P5GZ-MX placa de baza,nu?Daca este vorba de aceasta placa de baza,atunci aveti un mp de la mine.Succes !!!Va multumesc, stimate domn.Numai bine, Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Exact acel model nu se mai comercializeaza in magazine, dar modele similare LGA 775 cu DDR2 / PCIe se gasesc destule si noi si second hand, dupa preferinte!Am nteles. va multumesc pentru informatie.Stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum