Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se poate adapta un UPS la centrala cu lemne

electronic4you

Postări Recomandate

Buna tuturor.Am un UPS de 500 VA si as vrea sa adaptez la o centrala cu lemne ce ar trebui sa modific sau sa adaug pe langa UPS ca sa functioneze, si sa tina curentul pentru pompa cat mai mult timp.Mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• electronic4you

3

• vfp_mihai

1

Top autori în acest subiect

Da asta am inteles fiindca cautarea functioneaza. Dar nu afecteaza cu nimic acumulatorii mai mai electronica din ups? si daca pun un accumulator de 74Ah de masina? in cat timp il incarca?

Link spre comentariu

Ce-ar fi sa citesti inainte sa intrebi?Nu crezi ca e mai de bun-simt?

Dar nu afecteaza cu nimic acumulatorii mai mai electronica din ups? si daca pun un accumulator de 74Ah de masina? in cat timp il incarca?

Asta depinde de UPS...exista zeci de mii de modele diferite...
Link spre comentariu

Da asta am inteles fiindca cautarea functioneaza. Dar nu afecteaza cu nimic acumulatorii mai mai electronica din ups? si daca pun un accumulator de 74Ah de masina? in cat timp il incarca?

:cry: ba da il afecteaza. in momentuul cand tensiunea la priza revine , upsul intra pe incarcarea bateriei iar modulul de incarcare e conceput pentru o baterie mica daca soliciti cu o baterie mai mare e problema ta .spor la treaba .
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator vasi71

Buna tuturor.Am un UPS de 500 VA si as vrea sa adaptez la o centrala cu lemne ce ar trebui sa modific sau sa adaug pe langa UPS ca sa functioneze, si sa tina curentul pentru pompa cat mai mult timp.Mersi

Eu folosesc de 3 ani un UPS mai vechi cu priza normala in spate + un acumulator auto 12V/45 A la o centrala pe lemne cu gazeificare 24Kw. Precizez ca singuri consumatori sunt:- ventilatorul de 50 W care functioneaza doar atunci cand scade temperatura apei din instalatie pana ajunge iar la temp. reglata;-pompa pt recirculare 75-80 W .In aceasta configuratie are o autonomie de cateva ore bune (peste 4 ore deocamdata nu a fost curentul oprit).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări