Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv samsung lcd le32r87bdx

Vizitator babarik

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coman ion

3

• emy_dx

2

• FLORIN IORDACHE

1

• Mesterul

1

Vizitator Belu Chelu

Samsung LE 46A557P2F, jumate din panel partea stanga se misca cu incetinitorul,iar jumatatea din dreapta merge perfect ,cateva dungulite pe verticala, umbre intunecate uneori, apoi dispar, cred ca este defect asemanator cu cel de mai sus.Sunt mai 'verde' in depanarea panelurilor pentru plasma(sau alt defect mai complex daca exista) si consider ca este foarte utila postarea de mai sus pentru remediere dar o explicare mai amanuntita sau eventual poze m-ar ajuta foarte mult.De asemenea nu stiu care este placa data driver si gate driver.Rog insistent sa ma ajute cineva la remedierea acestui defect pe adresa [email protected]. Mentionez ca restul functiilor tv-ului functioneaza bine si nu stiu ce sa-i mai fac. va multumesc foarte mult. 

Link spre comentariu
Vizitator Belu Chelu

La acest tip de panel rezolvarea o gasi-ti in revista SERVCE TV 3,inclusiv imagini destul de clare

Multumesc foarte mult, pana la urma am "macelarit"panelul si am rezolvat defectul.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări