Vizitator blackbrayn Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Cu osciloscopul de exemplu , vizualizând curentul prin bobină . Deci nu vad , considerand lipsa osciloscopului. Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Fără supărare , deci considerând lipsa osciloscopului , facem surse în comutație în două moduri : 1. Urmăm exact rețeta - fix același miez , fix aceași sârmă , fix aceleași valori și piese , poate fix același cablaj , etc ca în prototipul care știm că funcționează . 2. Citim mult , gândim mult , experimentăm mult ( cu distrugere de piese eventual ) , poate ne iese . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Parca am pus niste masuratori la "Totul despre surse...", cele mai bune rezultate le-am avut cu miez de ferita. Dar eu am zeci de trafuri de SMPS-uri, am de unde sa aleg. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Cum verific daca apare saturatia? Am gasit si tor-ul asta e ok miticamy? Daca torul este verde deschis cu albastru este bun. Dar pot sa apara probleme si din proiectarea cablajului. Fa pcb care a mai fost executat/testat si de altii. Link spre comentariu
Vizitator blackbrayn Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Daca torul este verde deschis cu albastru este bun. Dar pot sa apara probleme si din proiectarea cablajului. Fa pcb care a mai fost executat/testat si de altii. Am renuntat la schema asta pentru moment dupa ce am testat si cu tor-ul verde cu albastru + am ridicat inductanta de la 22uH mai sus - si se comporta la fel . Cred ca o sa incerc si cu mc34063 sa vad daca obtin rezultate mai bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum