Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

portare program

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...
Vizitator Vasile1968

Va salut baieti,ma poate ajuta cineva cu portarea unui program atasat mai jos ( hexul volt-ampermetrului) ? as avea nevoie ca in loc de 16F876 sa fie cu 16F883 ...dispun de vreo doua mcu din astea din urma si nu are rost sa investesc aiurea. Multumesc anticipat !!! :freaza:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Vasile1968

PORTARE PROGRAM HEX

Va salut stimati colegi forumisti !

revin cu o noua "provocare" pentru cei ce stiu si vor sa ne ajute pe noi nepriceputii...toata stima,d-lor ! Doresc sa confectionez o schema ce monitorizeaza tensiunea bateriei auto ce foloseste un PIC 12F683 . eu dispun de PIC12F675, deci cine ma ajuta cu portarea programului. Proiectul este la urmatoarea adresa ce contine tot ceea ce este necesar,inclusiv hex-ul si asm-ul !

http://picprojects.org.uk/projects/vmon/#Description

Multumesc anticipat !!!!

Link spre comentariu
Vizitator Vasile1968

Nu e nici o suparare @ UDAR....si scuze ca am postat aceeasi chestie in doua locuri...aici unde scriu acum mi se parea ca nu mai intra nimeni.Ca sa raspund la nedumerirea ta, da , ai dreptate cu munca unui coleg apropo de 5 lei..faza e ca dispun de vreo 10 buc PIC12F675 care stau la naftalina si nu prea am ce intrebuintare sa le dau.Acum am sa las la latitudinea dvs. domnilor, daca o sa puteti si o sa vreti  sa ma ajutati cu aceasta portare de program si poate schema in sine cu noul tip de procesor ( + hex aferent) va fi utila si altora din spatiul acestui forum.

Cu stima

Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Buna ziua,

Fac si eu o incercare: am atasat mai jos o adresa unde se gaseste un soft(ccs compiler) de reader pentru hitags256 cu pic16f721.

Ma intereseaza o portare pe pic18f14k22, contra cost(eventual la schimb cu pic16f877a, n bucati).

Astept raspuns pe forum sau privat.

O zi buna va doresc.

https://www.ccsinfo.com/forum/viewtopic.php?t=43466
Editat de vas1957
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări