Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

portare program

Postări Recomandate

@Ștefan Nicolae. Da, am încercat si nu merge. Scrie, citește dar nu lucrează picul.

Salut!

Portarea softului de ESR de pe 876 pe 688 este o misiune imposibila, deoarece 688 nu are PORTB (vezi foaia de catalog), iar pe ansamblu numarul de pini este insuficient. Ar trebui rescris intregul program tinand cont de specificitatea lui 688.

Imi pare rau sa va dau aceasta veste.

Cu stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma bucur ca functioneaza programelul fiindca eu nu pot sa spun ca le am cu asm-ul. Mai ramane sa elimin consumul inutil al convertorului A/D si cel al comparatorului. @Liviu.M: revin mai spre seara cu codul sursa insa ca idee in ce ai incercat tu trebuia selectat Bank 3 inainte de CLRF ANSEL si CLRF ANSELH. Cand am citit in pdf la initializarea portului A mi-a atras atentia directiva BANKSEL ANSEL.

Link spre comentariu

@MatyC: Merci, daca numai asta era, atunci nu-i nevoie sa pui si sursele (pentru mine, normal, daca le vrea altcineva, pune-le).

Hm, interesant, n-am citit prea atent data-sheetul, m-am bazat mai mult pe migration guide.

Si in guide scrie de bank la comparatoare, parca, la ansel nu scrie (poate pentru ca nu se schimba nimic, pentru ca ansel nu exista la 877).

Inca un motiv sa raman la C. :rade:

Link spre comentariu

Dupa cum am promis adaug si codurile sursa folosite la acest proiect. Modificarile facute sunt minore fata de original, programul in sine nu este prea complicat motiv pentru care m-am si incumetat sa-l modific pentru dorelb. Prima arhiva este proiectul folosit pentru hex-ul de mai sus iar a doua varianta cuprinde si dezactivarea hardware a convertorului A/D si a celor doua comparatoare. Din datasheet am inteles ca rezulta un consum mai mic in cazul dezactivari lor si sunt si curios daca functioneaza si aceasta varianta.steacraciun1.0.zipsteacraciun1.1.zipSi asta ar fi hexul pentru v1.1ste876to886v1_1.HEX.txt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări