Liviu M Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 M-am uitat mai bine prin documentatii (exista chiar un "migration guide" ) si e ceva mai complicat.O sa incerc in cursul saptamanii viitoare mai multe (pentru ambele proiecte), da' nu promit. Daca intre timp le modifica altcineva, cu atat mai bine. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 dorelb ai incercat sa pui hex-ul pentru 16f876 direct in 16f886 ? nu ai nimic de pierdut daca incerci. (nu uita de cuvintele de configurare)in simulator softul recompilat de Liviu M merge ok pe 886, nu e obligatoriu ca in realitate sa functioneze. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Nu are cum sa mearga, pentru ca au schimbat modul de configurare analog/digital.O noua tentativa. stea886.HEX.txt Link spre comentariu
nel65 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 M-am uitat mai bine prin documentatii (exista chiar un "migration guide" ) si e ceva mai complicat.O sa incerc in cursul saptamanii viitoare mai multe (pentru ambele proiecte), da' nu promit. Daca intre timp le modifica altcineva, cu atat mai bine.speranta moare ultima ,asa ca asteptam si ...speram Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Ca tot stiu pe unde am umblat pentru dorel, am facut o tentativa si pentru esr. Cu aceeasi mentiune, ca n-am idee de assembler (da' poate se prinde cate ceva daca testez) si ca desi comentat, fisierul e greu de citit. :rade:LE Am gasit o greseala, asa ca pun din nou fisierul. De fapt pun toate fisierele pe care le-am modificat pentru cele 2 proiecte, in arhive zip, cate una pentru fiecare proiect. esr.zip stea886.zip Link spre comentariu
dorelb Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 @Ștefan Nicolae. Da, am încercat si nu merge. Scrie, citește dar nu lucrează picul. Link spre comentariu
dorelb Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Cu hex-ul din zip sa aprins un led. Acum am făcut proba. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Sa-nteleg ca nu merge. Ghinion. Din pacate timpul si, se pare, priceperea nu-mi permit sa mai fac alte incercari. Poate poate altcineva mai mult decat mine.Succes.LE O noua varianta cu ceva configurari modificate, desi nu cred ca se schimba mare lucru.Si totusi am o curiozitate - care LED se aprinde si cum? Pare sa functioneze, sau se aprinde si ramane aprins? stea886.HEX.txt Link spre comentariu
nel65 Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 nu merge nici pentru esr ,se aprinde primul patratel din primul rand al afisajului iar cel de-al doi-lea patratel licare cu 1 Hz,aparatul functionand corect cu 876A Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Sorry, cum ziceam n-am cum sa testez prea multe.Pe partea de conversie AD (vorbesc de esr acum) am mai gasit niste locuri nemodificate (le-am modificat in hexul anexat), da' la partea cu afisorul n-am nici o idee, in afara de dezactivat ANurile exceptand AN3, AN1 & AN0 (in ultimul hex am dezactivat ci comparatoarele, da' teoretic sunt dezactivate default, asa ca nu le numar). esr.zip Link spre comentariu
dorelb Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 De ledurile stea, nu mai zici nimic ? Daca cunoști programare, mai încearcă. Eu le voi testa pe toate pana la final. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Pai pana nu-mi raspunzi macar la curiozitatea de mai sus, nu prea vad ce sa-i mai fac. Link spre comentariu
dorelb Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Scuze. Am sărit peste ce ai scris mai sus.Se aprinde RB2 (pin23) și pâlpâie repede. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Hm, ciudat. Inca nu-mi dau seama de ce merge o singura iesire, ca-s programate toate la fel. Poate daca ramane activat PWM-ul? Ma mai gandesc. Link spre comentariu
MatyC Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 @dorelb: mi-am facut putin timp sa ma uit pe program si postez si eu tentativa mea. ste876to886.HEX.txt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum