Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

portare program

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

M-am uitat mai bine prin documentatii (exista chiar un "migration guide" ) si e ceva mai complicat.O sa incerc in cursul saptamanii viitoare mai multe (pentru ambele proiecte), da' nu promit. Daca intre timp le modifica altcineva, cu atat mai bine.

speranta moare ultima ,asa ca asteptam si ...speram
Link spre comentariu

Ca tot stiu pe unde am umblat pentru dorel, am facut o tentativa si pentru esr. Cu aceeasi mentiune, ca n-am idee de assembler (da' poate se prinde cate ceva daca testez) si ca desi comentat, fisierul e greu de citit. :rade:LE Am gasit o greseala, asa ca pun din nou fisierul. De fapt pun toate fisierele pe care le-am modificat pentru cele 2 proiecte, in arhive zip, cate una pentru fiecare proiect.

esr.zip

stea886.zip

Link spre comentariu

Sa-nteleg ca nu merge. Ghinion. Din pacate timpul si, se pare, priceperea nu-mi permit sa mai fac alte incercari. Poate poate altcineva mai mult decat mine.Succes.LE O noua varianta cu ceva configurari modificate, desi nu cred ca se schimba mare lucru.Si totusi am o curiozitate - care LED se aprinde si cum? Pare sa functioneze, sau se aprinde si ramane aprins?

stea886.HEX.txt

Link spre comentariu

Sorry, cum ziceam n-am cum sa testez prea multe.Pe partea de conversie AD (vorbesc de esr acum) am mai gasit niste locuri nemodificate (le-am modificat in hexul anexat), da' la partea cu afisorul n-am nici o idee, in afara de dezactivat ANurile exceptand AN3, AN1 & AN0 (in ultimul hex am dezactivat ci comparatoarele, da' teoretic sunt dezactivate default, asa ca nu le numar).

esr.zip

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări