Vizitator stefan_laurentiu81 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 salutare..azi m-am (pricopsit) cu 2 difuzoare dar culmea este ca nu stiu ce marca sunt si daca este ceva de (capul) lor....nu am nici la ce sa le incerc dar le-am incercat cu o baterie de 1,5v si fac zgomot,deci sunt functionale zic eu...acum o sa scriu ce este scris pe ele: C D R ELECTRONICA ITALY MODEL LS 81 POWER 120 WATT IMPEDANCE 4 OHM zicand astea as dori sa imi spuneti daca sunt bune in vreun fel sau altul si ce putere de amplificare sa bag in ele asta cand o sa am ocazia....va multumesc mult! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Cat de bune sau rele sant...doar dvs o sa va dati cu parerea cand le veti cupla la un amplificator si veti auzi cum....suna!!Legat de putere; cel mai bine este sa da-ti volumul,progresiv ,de la zero spre maxim, si sa vedeti cum se comporta membrana,asta sa nu spargeti si difuzoarele si sa ''terminati'' si amplificatorul!!p.s.-Nu sant cumva pentru auto?!?!? Link spre comentariu
Luca Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Pune o poza cu ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum