Vizitator gabrielll211296 Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 va salut si imi cer scuze probabil ca s-a mai scris despre vfd-uri,dar eu am nevoie de schemele la aceste doua placi sau macar ceva despre driverele si tuburile vfd de pe aceste placi,vreau practic decat vumetrele,restul nu ma intereseaza chiar daca se aprinde tot displayul,primul cel mare are drive un integrat pe care scrie asa:fisher 9024EBI japan 47C670N1224 iar pe vfd scrie BG-581GK,nu am gasit absolut nimic pe tot netul,altfel nu mai ceream ajutor aici,pe cel de al doilea si mai micut are:driverul BA668A,am gasit ceva de el pe net,dar vfd este VSL0031 FIP37AW7YS si nu am gasit nimicuta,va rog din suflet daca cineva are ceva despre ele,sau daca le recunoaste si din ce aparate provin,si schema aparatelor,sau macar ce aparate si caut si eu poate gasesc ceva.va multumesc anticipat. chiar nu ma poate ajuta nimeni?zaaaaallll ajutor,tu trebuie sa stii,imposibil sa nu-ti fi trecut prin mana astea multumesc anticipat. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Daca nu vii cu detalii care sa contina numele aparatului din care provin afisajele, crezi ca cineva o sa scotoceasca internetul in locul tau? Ai placile, scoate schema dupa ele. Cauta in foile de catalog ale integratelor si vezi care sint parametrii si ce conexiuni trebuie realizate.Daca vrei sa fii ajutat trebuie sa respecti pe cei care te pot ajuta oferind cit mai multe detalii, daca tot si-ar pierde timpul rezolvind problema ta. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/119110/ROHM/BA668A.html Link spre comentariu
Vizitator gabrielll211296 Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 mersi mult,este tot ce am gasit si eu,altceva?ptr celalalt vumeter?va multumesc anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Ptr celălalt trebuie să refaci alimentările şi poate reuşeşti să-l pui la treabă, dacă-i găseşti şi intrările de semnal. Link spre comentariu
Vizitator gabrielll211296 Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 da stiu zal,dar pe placa nu scrie mare lucru cu privire la alimentari,iar un vfd are multe tens de alimentare...asa ca????daca as gasi macar ceva despre integrat..ar fi fost mai usor,de fapt imi trebuiesc detalii despre vfd si driver(integrat),altfel....nu fac nimic...risc doar sa-l ard si pe unul si pe altul. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Asta presupune să cercetezi puţin cond electrolitici de pe alimentări, afli de exemplu cu ce tensiune se alimentează gîndacul de comandă (+5V sau +12...15V), dacă Uanodică e pozitivă sau negativă, de circa 20...25Vcc, probabil modulată cu 50Hz din tensiunea de filament de vreo 4Vca, cu sau fără priză mediană, etc.Sau descoperi din ce video făcea parte şi-i cauţi schema pe net. Link spre comentariu
Vizitator gabrielll211296 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 asta cu schema,ar fi cea mai sigura si ...ma rog simpla,dar placa cea mare nu cea cu ba-uri,am luat-o de la nea Costel,din targ,si nici el nu mai stie din ce aparat provine,asa ca pacat de vumetru,chiar este misto,dar...oricum mersi mult,esti un dragut ca de obicei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum