Vizitator Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 ce tip de microfon se foloseste intr-o astfel de schema Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 mic electret..... Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Acolo se poate cupla NUMAI microfon dinamic sau un microfon condensator (electret) cu sursa de alimentare inclusa in microfon. Deoarece nu are Phantom Power NU se pot cupla microfoane condensator fara sursa proprie de alimentare.Este de preferat ca microfonul sa fie conectat in configuratia "conexiune simetrica (balansata)" pentru a putea utiliza un cablu de conexiune mai lung de 5 metri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Singurul microfon din casa mea a fost cel de la Maiak pe care nu l-am folosit niciodataAlt contact cu microfoanele a fost cand depanam telefoane fixeAsa ca am fost prins pe picior gresit cand Ionut de pe forum mi-a trimis schema si m-a intrebat de tipul microfonuluiI-am raspuns din cunostintele generale despre formula data de Remus dar am vrut sa fiu sigur mai ales ca nu am contact cu aparatura audio:am un amplif 2x15w Electromures si boxe Unitra 75w care nu au fost folosite nici un minut dupa "revolutie"Multumesc pt raspunsuri si daca cineva doreste sa dezvolte un pic cred va fi util lui Ionut ce este la inceput in domeniul audio(dar cu mai multe realizari decat mine) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum