sergiu mihoc Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 salutvreau sa alimentez 6 leduri UV de 3,4v fiecaresursa, m-am gandit la un traf de 6v, 9 v sau 12v zicetimi voi cum e mai simplu, si in functie de traf cum vin legate, in serie sau paraleleu nu prea ma pricep Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Uite cum le-am legat eu aici, in cutia de expunere: http://www.electrobob.com/uv-exposure-b ... 1-the-box/ Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 daca folosesc traf de 9v nu pot sa leg cate 2 in serie + o rezistenta? deci 3 grupari cate 2 leduri + R pe fiecare Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 La leduri conteaza curentul,tensiunea de functionare e o constanta pt fiecare tip de led (IR,UV,rosu,albastru,verde,galben,portocaliu).Ledurile se alimenteaza prin scc pt limitarea curentului la o valoare acceptata de acesta. In anumite conditi rezistenta este o scc.Fa grupuri de 2 leduri serie+rezistenta,grupuri pe care le legi in paralel.Rezulta o legare mixta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum